Κάτας για τη διαιτησία με τον Παναθηναϊκό: «Κάθε περίοδος ξεκινούσε με 5-0 φάουλ, δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο»
Ο Οντέντ Κάτας, μετά την ήττα της Μακάμπι από τον Παναθηναϊκό στο Βελιγράδι, μίλησε για τις διαιτητικές αποφάσεις κόντρα στην ομάδα του.
Ο προπονητής της Μακάμπι Τελ Αβίβ, Οντέντ Κάτας, μετά το ματς με τον Παναθηναϊκό στο Βελιγράδι, για την 32η αγωνιστική της Euroleague, μίλησε για την ήττα της ομάδας του και στάθηκε στις διαιτητικές αποφάσεις.
«Τα πρώτα 6-7 λεπτά κάθε περιόδου περνούσαν με μηδέν φάουλ για την άλλη ομάδα», ανέφερε σχετικά, ενώ δεν παρέλειψε να τονίσει πόσο περήφανος ήταν για τους παίκτες του, παρά την ήττα.
Αναλυτικά όσα είπε ο Κάτας
«Παίξαμε για να κερδίσουμε με τα ‘όπλα’ που διαθέτουμε. Και νομίζω, ότι αυτό ήταν αρκετό. Δεν ξέρω, κάθε περίοδος ξεκινούσε και τα φάουλ ήταν 4-0 ή 5-0. Προφανώς, είναι κάτι που κάνουμε εμείς λάθος. Πρέπει να το τσεκάρουμε. Είναι κάτι πολύ περίεργο. Μας λείπουν παίκτες, έχουμε μικρό ρόστερ, μας λείπουν οι ψηλοί μας.
Δεν ξέρω. Ισως μόνο η μία ομάδα να ήταν επιθετική. Δεν ξέρω. Πρέπει να το τσεκάρουμε. Πρέπει να μάθουμε από αυτό. Πιθανότατα κάνουμε κάτι λάθος. Δεν έχω δει ποτέ ξανά κάτι τέτοιο. Τα πρώτα 6-7 λεπτά κάθε περιόδου με μηδέν φάουλ για την άλλη ομάδα. Προφανώς είναι κάτι που κάνουμε εμείς λάθος. Πρέπει να το τσεκάρουμε».
Παράλληλα, τόνισε πως η ομάδα του άξιζε τη νίκη και υπογράμμισε πως είναι περήφανος για τους παίκτες του. «Νομίζω ξεκινήσαμε να παίζουμε μπάσκετ μετά από 5-6 λεπτά και μετά παίξαμε σωστά υπό αυτές τις συνθήκες. Μας έλειπαν παίκτες, με ψηλούς που από νωρίς φορτώθηκαν με φάουλ.
Καταφέραμε να ελέγξουμε το ματς και τους κάναμε να σκεφτούν επιθετικά. Παίξαμε σωστά στην επίθεση. Στην τελευταία περίοδο κουραστήκαμε, παίξαμε με άλλες πεντάδες, άρχισαν να ευστοχούν. Αφήσαμε την άμυνα ζώνης ίσως λίγο νωρίς. Είμαι πολύ περήφανος για τον τρόπο που παίξαμε και αξίζαμε να κερδίσουμε», συμπλήρωσε.
- Θλίψη στο NBA: Πέθανε ο Ρικ Έιντελμαν
- Υπογράφει για τέσσερα χρόνια στην ΑΕΚ ο Ζουμπκόφ – Οι λεπτομέρειες της συμφωνίας (vid)
- Ο Φλικ λέει το «ναι» για Μπερνάρντο Σίλβα
- Μίλνερ: Τέλος εποχής για τον άνθρωπο – ρεκόρ της Premier League
- Την Τρίτη η κηδεία του Μάριου Οικονόμου – Τι ερευνούν οι Αρχές
- Ολυμπιακός: Ο Ντόρσεϊ και τα πλάνα του Μπαρτζώκα ενόψει του πρώτου τελικού
- Η Παρί Σεν Ζερμέν «δένει» τον Λουίς Ενρίκε στον πάγκο της μετά τα δύο σερί Champions League
- Πρόστιμο στον Ντάνιελ Βαγιέχο από το Roland Garros για σεξιστικό σχόλιο
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 02.06.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/06/pexels-chetan-jawale-65299-12024049-1-315x220.jpg)









































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442