
Πορτογαλικά ΜΜΕ: «Όχι» του Παναθηναϊκού στη Σπόρτινγκ για τον Βαγιαννίδη
Αρνητική απάντηση σε πρόταση ύψους 6 εκατ. ευρώ της Σπόρτινγκ Λισαβόνας για την αγορά του Γιώργου Βαγιαννίδη, έδωσε ο Παναθηναϊκός, σύμφωνα με τα τελευταία πορτογαλικά ρεπορτάζ.
Πρόταση 6 εκατομμυρίων ευρώ για την αγορά του Γιώργου Βαγιαννίδη φέρεται να έχει κάνει η Σπόρτινγκ Λισαβόνας, όπως αποκαλύπτει δημοσίευμα της «A Bola», ωστόσο ήδη ο Παναθηναϊκός έχει απαντήσει αρνητικά.
Ο διεθνής δεξιός μπακ είναι ένα από τα περιζήτητα ονόματα της Εθνικής ομάδας και των «πρασίνων» και έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον αρκετών ευρωπαϊκών συλλόγων. Όπως τονίζουν χαρακτηριστικά οι Πορτογάλοι στο ρεπορτάζ τους, ο Άγιαξ, η Φούλαμ αλλά και η βραζιλιάνικη Μποταφόγκο έχουν βάλει τον 23χρονο στο στόχαστρό τους και εκτιμούν ότι τα «Λιοντάρια» θα πρέπει να επανέλθουν με μεγαλύτερη πρόταση για να εξασφαλίσουν το «ΟΚ» του Παναθηναϊκού.
Ο Βαγιαννίδης και τα σενάρια στην Πορτογαλία
Σύμφωνα πάντα με το ίδιο ρεπορτάζ, το «τριφύλλι» δεν πρόκειται να παραχωρήσει τον ποδοσφαιριστή για ποσό μικρότερο των 10 εκατ. ευρώ, με τη Σπόρτινγκ να ετοιμάζει νέα πρόταση που θα πλησιάζει τα 8 εκατ. ευρώ (συν μπόνους), ούτως ώστε να συνεχίσει τις διαπραγματεύσεις.
Μάλιστα, άνθρωπος του συλλόγου της πορτογαλικής πρωτεύουσας αναμένεται την Κυριακή στην Ελλάδα προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά τον Βαγιαννίδη στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.
- Στενά του Ορμούζ: Το θρίλερ με το άνοιγμα και το ξανακλείσιμό τους – Το χρονολόγιο των συνομιλιών ΗΠΑ, Ιράν
- Η selfie του Ανδρουλάκη με Σάντσεθ και Λούλα
- Ποιες χώρες θα είναι οι πλουσιότερες στην Ευρώπη μέχρι το 2030 – Ουραγός η Ελλάδα
- Μυτιλήνη: Σοβαρές ελλείψεις σε βασικά προϊόντα από την διαμαρτυρία των κτηνοτρόφων
- Χολαργός: Συνελήφθη 46χρονος για παιδική πορνογραφία – Οργάνωνε εκδρομές με ποδήλατα για ανηλίκους
- Ο Γιώργος Παπασταμούλος συνδέει την Αθήνα με τους Κενυάτες δρομείς σε ένα ντοκιμαντέρ στα 2.500 μ. υψόμετρο




