
Πρωτέας Βούλας – Ολυμπιακός 57-70: Άνετα στους τελικούς οι «ερυθρόλευκες»
Ο Ολυμπιακός επικράτησε εύκολα του Πρωτέα Βούλας με 70-57, κάνοντας το 2-0 στην ημιτελική σειρά και πέρασε στους τελικούς όπου περιμένει τον αντίπαλό του που θα προκύψει από το ζευγάρι του Αθηναϊκού με τον Παναθηναϊκό.
Ο Ολυμπιακός πέρασε άνετα και από την έδρα του Πρωτέα Βούλας, επικρατώντας με 70-57, κάνοντας το 2-0 στην ημιτελική σειρά και περνώντας στους τελικούς της Α1 Γυναικών μπάσκετ, όπου περιμένει τον αντίπαλό του που θα προκύψει από το ζευγάρι του Αθηναϊκού με τον Παναθηναϊκό.
Η Κίρα Λάμπερτ ήταν η κορυφαία για την ομάδα του Θάνου Νίκλα, μετρώντας 20 πόντους, 4 ριμπάουντ και 4 ασίστ. Ακολούθησε η Ρεμπέκα Τόμπιν με 13 πόντους, 4 ριμπάουντ, 4 ασίστ, ενώ 12 πόντους, 3 ριμπάουντ και 3 κλεψίματα πρόσθεσε η Ελεάννα Χριστινάκη.
Ο Ολυμπιακός έχει κατακτήσει τρία συνεχόμενα πρωταθλήματα Ελλάδος και στους τελικούς έχει στόχο να υπερασπιστεί το στέμμα του και να κατακτήσει τον τέταρτο διαδοχικό τίτλο του.
Αυτό που μένει να μάθουμε είναι ο αντίπαλός του που θα προκύψει από την μάχη που γίνεται αυτή την ώρα στην έδρα του Παναθηναϊκού, εκεί όπου ο Αθηναϊκός προηγείται με 1-0 στην άλλη σειρά των ημιτελικών του πρωταθλήματος.
ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 14-18, 30-36, 45-53, 57-70
- Γαλλία: Πέθανε η ηθοποιός Νάντια Φαρές – Είχε βρεθεί αναίσθητη σε πισίνα και νοσηλευόταν σε κώμα
- Ουκρανία: Η Ρωσία θα προσπαθήσει να εμπλέξει ξανά στον πόλεμο τη Λευκορωσία, εκτιμά ο Ζελένσκι
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: Και γαλλικά υποβρύχια στο Αιγαίο
- Σε διαπραγματεύσεις ο Τραμπ με την εφορία των ΗΠΑ σε σχέση με αγωγή ύψους 10 δισ.
- Κεφαλονιά: Από την πίσω πόρτα των δικαστηρίων φυγαδεύτηκαν οι τρεις κατηγορούμενοι – Θα οδηγηθούν στις φυλακές Κορυδαλλού
- Ίντερ – Κάλιαρι 3-0: Ακόμη πιο κοντά στο πρωτάθλημα οι «νερατζούρι»
