
Καραλής: «Ξεπέρασα τον εαυτό μου με τα 6.05μ. – Γιατί να μην βγω και εγώ πρώτος κάποια στιγμή…»
Απόλυτα ικανοποιημένος από το ασημένιο μετάλλιο που κατέκτησε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου εμφανίστηκε ο Εμμανουήλ Καραλής σε δηλώσεις που παραχώρησε κατά την άφιξη του στην Ελλάδα.
Το πρωί της Τρίτης (25/3) επέστρεψε η ελληνική αποστολή στο «Ελ. Βενιζέλος» από το παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου στην Κίνα και ο Εμμανουήλ Καραλής ήταν απόλυτα ικανοποιημένος από την εμφάνιση του στη Νανζίνγκ.
Ο Έλληνας πρωταθλητής στο άλμα επί κοντώ κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο με άλμα στα 6.05 και έφτασε στο σημείο να κοντράρει τον Αρμάντ Ντουπλάντις, με τον «Μανόλο» να μην κρύβει τη χαρά του για την επιτυχία του και να στέλνει μήνυμα κορυφής, αλλά και να αναφέρεται στο… μάτι που είχε καλός του φίλος, Μίλτος Τεντόγλου.
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Καραλής
«Ήταν ένας φανταστικός αγώνας, ξεπέρασα από εαυτό μου, έκανα 6.05μ. Ήταν ένας ξεχωριστός αγώνας, θέλω να πιστεύω αυτό να είναι μια αρχή για πάρα πολλές μάχες και γιατί όχι κάποια στιγμή να βγω και εγώ πρώτος.
Παιδιά σε αυτόν τον αγώνα δεν είχα τίποτα, μηδέν μάτι. Είχα στείλει τα μηνύματά μου από το Ευρωπαϊκό και τώρα στο Παγκόσμιο έπιασαν και τους ευχαριστώ όλους πάρα πολύ. Σε αυτό τον αγώνα είχε μάτι ο Μίλτος. Η αλήθεια είναι ότι δεν είχα εγώ μάτι, είχε όμως ο Μίλτος.
Έτσι είναι, οι αθλητές έχουν καλές ημέρες, έχουν κακές ημέρες. Είναι πολύ σημαντικό ο κόσμος να στηρίζει τους αθλητές όχι μόνο όταν παίρνουν μετάλλια, αλλά και όταν τα πράγματα δεν πηγαίνουν καλά.
Το μετάλλιο, αυτό, το αφιερώνω σε όσους με ξεμάτιασαν. Θα ήθελα να κλείσω με τα λόγια του Κώστα Χατζή με ένα αγαπημένο μου τραγούδι, πλέον, το “όταν κοιτάς από ψηλά, μοιάζει η γη με ζωγραφιά”.
Εγώ πλέον κοιτάω ψηλά, με χαμόγελο, με αυτοπεποίθηση και θέλω να τραβήξω όσους περισσότερους ανθρώπους γίνεται μέσα από τα βιώματά μου και μέσα από ό,τι έχω περάσει, να προσπαθήσω να μεταφέρω όσα περισσότερα θετικά μηνύματα μπορώ. Θέλω να πιστεύω ότι για την ώρα κάτι καλό θα πετύχουμε».
- Λιακούλη: Ο Μητσοτάκης προσποιείται ότι ζει σε ένα παράλληλο σύμπαν – Να επιστρέψει στη χώρα που εδώ και 7 χρόνια κυβερνά
- Γιώργος Λιβάνης: Ποιο πρόβλημα υγείας τον ανάγκασε να ακυρώσει τις εμφανίσεις του
- Μεσσηνία: Συνελήφθησαν τρεις άνδρες για εμπρησμούς – Πυροσβέστης και πρώην κοινοτάρχης ανάμεσά τους
- Η κριτική σκέψη δεν αρκεί στην εποχή της AI – Γιατί δεν είναι μόνο θέμα μάθησης αλλά και δημοκρατίας
- Μητσοτάκης: Στήνει αφήγημα δικαίωσης μετά την έκθεση της ΕΕ για το Κράτος Δικαίου – Πυρά στην αντιπολίτευση
- Μαύρος καπνός σκεπάζει τη Μόσχα: Συγκλονιστικές εικόνες μετά τις επιθέσεις της Ουκρανίας στη Ρωσία – 8 νεκροί



