
Ραφίνια για το ματς απέναντι στην Αργεντινή: «Θα τους γ@μ…»
Ο Ραφίνια ρωτήθηκε από τον θρύλο Ρομάριο για το τι θα κάνει στο ματς απέναντι στην Αργεντινή και ο σταρ της Μπαρτσελόνα δεν… κρατήθηκε.
Ο Ραφίνια βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Ρομάριο, όπου και μίλησε για την ομάδα της εθνικής Βραζιλίας, τους στόχους που έχουν θέσει και την αναμέτρηση με τον αιώνιο αντίπαλό τους, την Εθνική Αργεντινής.
Ο 28χρονος που πραγματοποιεί σπουδαία σεζόν με την φανέλα των Καταλανών και βρίσκεται στα φαβορί για την κατάκτηση της Χρυσής Μπάλας, όταν ρωτήθηκε για το ντέρμπι των προκριματικών Μουντιάλ 2026 (26/3), δεν έκρυψε καθόλου τις προθέσεις του.
Συγκεκριμένα, ο Ρομάριο αρχικά ρώτησε τον Ραφίνια αν θα σκοράρει απέναντι στην «Αλμπισελέστε», ενώ μετά πρόσθεσε και… κάτι ακόμα.
Αναλυτικά ό,τι απάντησε ο Ραφίνια:
Ρομάριο: «Παίζουμε με την Αργεντινή, τον μεγαλύτερό μας αντίπαλο. Ευτυχώς, χωρίς τον Μέσι, θα τους νικήσουμε;»
-Ραφίνια: «Θα τους νικήσουμε εντός και εκτός γηπέδου, δεν έχω καμία αμφιβολία».
Ρομάριο: «Θα σκοράρεις;»
-Ραφίνια: «Ναι»
Ρομάριο: «Θα τους γ@μ#$*!ς;»
-Ραφίνια: «Θα τους γ@μ#$w»
? Romario: «We are going to play against Argentina, our biggest rival. Now, thank God, without Messi, will we beat them?
– Raphinha: «We will beat them, no doubt. On and off the pitch.»
Romario: «Are you going to score a goal?»
– Raphinha: «Yes.»
Romario: «F*ck them?»
— The Touchline | Football Coverage (@TouchlineX) March 24, 2025
- Ο Τραμπ ελπίζει ότι η Χεζμπολάχ θα τηρήσει την εκεχειρία που ήδη «παραβιάζει» το Ισραήλ
- Αϊτή: Ο μισός πληθυσμός και πλέον αντιμετωπίζει οξεία διατροφική ανασφάλεια
- Δικαστής επικρίνει τον Τραμπ για τη «θρασύτατη» προσπάθειά του να συνεχίσει την κατασκευή της αίθουσας χορού
- Γαλλία: Τα Στενά του Ορμούζ πρέπει να ανοίξουν ξανά, αλλά «όχι με οποιοδήποτε τίμημα»
- Λίβανος: Ο Γκουτέρες καλεί «όλα τα μέρη» να τηρήσουν «πλήρως» την κατάπαυση του πυρός
- Τραμπ: Ο πάπας Λέων είναι ελεύθερος να λέει ό,τι θέλει, αλλά έχει αδυναμίες στην εξωτερική πολιτική



