
Σκόραρε με την Ονδούρα ο Πάλμα, στο 5-3 κόντρα στις Βερμούδες (vid)
Ο Λούις Πάλμα σκόραρε με την Εθνική της Ονδούρας, στη νίκη με 5-3 κόντρα στις Βερμούδες, για τον πρώτο προκριματικό γύρο του Concacaf Gold Cup.
Ματσάρα ανάμεσα σε Βερμούδες και Ονδούρα στο πλαίσιο του πρώτου προκριματικού γύρου του Concacaf Gold Cup, με τον Λούις Πάλμα του Ολυμπιακού να σκοράρει στο 5-3 των φιλοξενούμενων.
Συγκεκριμένα, ο εξτρέμ των Πειραιωτών ισοφάρισε σε 2-2 και έδωσε το έναυσμα για την ανατροπή της ομάδας του, που μπορεί να βρέθηκε με 2-0 πίσω στο σκορ, όμως σε έξι λεπτά είχε ήδη κάνει την ανατροπή σε 3-2.
Δείτε τις καλύτερες στιγμές του ματς και το γκολ του Πάλμα
Ο Κιότο σκόραρε δύο γκολ, ενώ ο Πάλμα, ο Χουλιάν Μαρτίνες και ο Χοσέ Πίντο σκόραραν αμφότεροι από ένα, για την Ονδούρα.
- Κεφαλονιά: Εμπλοκή και άλλων ατόμων στον θάνατο της 19χρονης εξετάζουν οι Αρχές – Προφυλακιστέοι οι τρεις κατηγορούμενοι
- Ο Σπανούλης, το τηλεφώνημα της Ντουμπάι και η αρνητική απάντηση
- Στενά Ορμούζ: Η αποκατάσταση της κυκλοφορίας των πλοίων ενδέχεται να διαρκέσει αρκετούς μήνες
- Ντέβιντ Ρικάρντο: Πώς εξηγεί η θεωρία του το συγκριτικό πλεονέκτημα σε έναν κόσμο εμπορικών συγκρούσεων
- Νάταλι Πόρτμαν: Έγκυος στο τρίτο της παιδί
- Οι αθλητικές μεταδόσεις (18/4): Πού θα δείτε τα ματς της Super League, τον τελικό του Copa del Rey και Premier League


