Αμαλιάδα: Αποκάλυψη για την έρευνα των θανάτων των άλλων μωρών
Το ρεπορτάζ της εκπομπής «Live News» του MEGA να προχωρά σε ακόμα μία αποκάλυψη για την πολύκροτη αυτή υπόθεση, με τις μέχρι τώρα πληροφορίες του να αναφέρουν ότι υπάρχουν ενδείξεις για κοινό εύρημα
Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις για την υπόθεση του θανάτου του 15 μηνών Παναγιωτάκη, μετά την απόφαση της Εισαγγελίας Ηλείας να ορίσει τους τρεις πραγματογνώμονες που θα εξετάσουν τα δεδομένα της υπόθεσης, με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Live News» του MEGA να προχωρά σε ακόμα μία αποκάλυψη για την πολύκροτη αυτή υπόθεση η οποία παραμένει ανοιχτή.
Υπενθυμίζεται ότι ο ιατροδικαστής Ανδρέας Γκότσης, στο πόρισμα που συνέταξε, είχε αποκλείσει το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας, αποδίδοντας το θάνατο του 15 μηνών αγοριού σε ιογενή λοίμωξη, που επηρέασε το αναπνευστικό και το γαστρεντερικό του σύστημα, προκαλώντας εγκολεασμό του εντέρου.
Οι ειδικοί αναζητούν αν υπάρχουν κοινά ευρήματα σε αυτούς τους 4 θανάτους
Ωστόσο, το συγκεκριμένο πόρισμα τίθεται υπό αμφισβήτηση με την εισαγγελέα να ζητά μια δεύτερη γνώμη από την τριμελή επιτροπή.
Πλέον η Ειρήνη Μουρτζούκου θεωρείται για τις Αρχές ύποπτη για τη δολοφονία του μικρού παιδιού από δόλο ή αμέλεια, όπως περιγράφεται στο σχετικό έγγραφο.
Παράλληλα με την έρευνα των συνθηκών θανάτου για τον 15 μηνών Παναγιωτάκη, διερευνώνται και οι συνθήκες θανάτου για άλλα 4 παιδιά, τα οποία «έφυγαν» από τη ζωή παρουσία της Ειρήνης Μουρτζούκου.
Αποκάλυψη: Υπάρχουν ενδείξεις για κοινό εύρημα
Το Live News προχωρά σε ακόμα μία αποκάλυψη, αναφέροντας ότι τα αποτελέσματα αυτής της έρευνας για τα άλλα παιδιά αναμένονται το Πάσχα. Το ρεπορτάζ αναφέρει επίσης ότι οι ειδικοί αναζητούν αν υπάρχουν κοινά ευρήματα σε αυτούς τους 4 θανάτους, με τις μέχρι τώρα πληροφορίες να αναφέρουν ότι υπάρχουν ενδείξεις για κοινό εύρημα.
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).