
«Καλή Τσαλακωστή» και ο Βορίδης στο Μετανάστευσης
Απολαυστικός Λαζόπουλος σε ένα ακόμα Αλ Τσαντίρι Νιουζ. Ο Μάκης Βορίδης είχε την τιμητική του...
Την επιλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη να βάλει στο υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου τον Μάκη Βορίδη σχολίασε ο Λάκης Λαζόπουλος που δεν έπεσε και από τα σύννεφα από την επιλογή του πρωθυπουργού.
«Πολύ ωραία η απόφαση να βάλεις τον Βορίδη στο Μετανάστευσης και Ασύλου» είπε με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο ο Λάκης Λαζόπουλος, κερδίζοντας το χειροκρότημα του κοινού.
Κάνοντας «γέφυρα» με τον προηγούμενο (Νίκος Παναγιωτόπουλος) που έγινε «μέρος του προβλήματος αλλά τώρα με την αποχώρησή του αυτό θα συνεχίσει να υφίσταται»!
Έτοιμος να…
Δανειζόμενος το λόγια του νέου υπουργού: «Εμείς θα αποφασίσουμε ποιοι έρχονται, πόσοι έρχονται, πόσο θα μένουν…», ο Λάκης εμφανίστηκε έτοιμος… καλού κακού. Έτοιμος να εναρμονιστεί με τις παραδόσεις του τόπου όπως και οι μετανάστες όπως ζητά ο νέος υπουργός.
«Αυτοί που έχουν έρθει τι θα τους κάνουμε, θα τους γυρίσουμε πίσω;» αναρωτήθηκε δεδομένο πως δεν γνωρίζουν τις παραδόσεις της χώρας μας. «Θα μάθουν οι πακιστανοί να βάφουν αυγά;», «οι κινέζοι θα σουβλίζουν αρνιά;» «Μήπως μουσουλμάνοι θα ψάλλουν το Χριστός Ανέστη;» είναι μερικά από τα ερωτήματα του Λαζόπουλου που ευχήθηκε καλή Σαρακοστή ή μάλλον «Καλή Τσαλακωστή» όπως ανέφερε ο συμπαθής πρόσφυγας που έφτασε στη χώρα μας αναζητώντας μια καλύτερη ζωή.
«Θα τους τσαλακώσουμε όλους, δεν αφήσουμε ατσαλάκωτο κανέναν…» είπε εν κατακλείδι ο Λάκης Λαζόπουλος χαμογελώντας πονηρά.
- Σώματα της μόδας: Η συμπερίληψη αυξήθηκε αλλά τα πρότυπα ομορφιάς έμειναν ίδια
- Markos by Night: Επιστρέφει το Σάββατο με την παράσταση «50 Αποχρώσεις to Greece»
- Το μεγάλο πλεονέκτημα του Ολυμπιακού
- «Τάδε Εφη Ξένου»: Ο 2ος έρχεται αυτή την Κυριακή με το ΒΗΜΑ
- Φτώχεια: Σε κίνδυνο 1 στους 5 πολίτες στην Ελλάδα
- Βέλγιο: Το τρένο κινούνταν με 120 χλμ και το σχολικό εκτοξεύτηκε 15 μέτρα – Θρήνος για τους νεκρούς

