Μεγάλο πλήγμα στην Αργεντινή: Χωρίς Μέσι κόντρα σε Ουρουγουάη και Βραζιλία (pic)
Ο Λιονέλ Μέσι αποκόμισε πρόβλημα στο τελευταίο παιχνίδι της Ίντερ Μαϊάμι και θα μείνει εκτός από τα παιχνίδια της Αργεντινής με Ουρουγουάη και Βραζιλία.
Χωρίς τον Λιονέλ Μέσι θα παραταχθεί η Αργεντινή στα προσεχή ματς με Ουρουγουάη και Βραζιλία για τα προκριματικά του Μουντιάλ.
Ο αρχηγός της «Αλμπισελέστε» αντιμετωπίζει τραυματισμό στον προσαγωγό στο αριστερό του πόδι από τον αγώνα της Ίντερ Μαϊάμι κόντρα στην Ατλάντα Γιουνάιτεντ (2-1), όπου επέστρεψε στην αρχική ενδεκάδα μετά από ένα μήνα και σκόραρε.
Αν και αρχικά ήταν αμφίβολος, τελικά αποφασίστηκε να μην αγωνιστεί και έμεινε εκτός αποστολής, όπως επίσης και ο Πάουλο Ντιμπάλα που είναι τραυματίας. Θυμίζουμε πως η Αργεντινή βρίσκεται στην πρώτη θέση του ομίλου, στο +5 από την Ουρουγουάη.
Δείτε την ανάρτηση για τον Λιονέλ Μέσι και την απουσία του
? LIONEL MESSI OUT FOR ARGENTINA. FINAL LIST VS. URUGUAY AND BRAZIL. ?? pic.twitter.com/X0Ek9fXG67
— Roy Nemer (@RoyNemer) March 17, 2025
- Ξέσπασε ο Νεϊμάρ: «Μπορώ να προπονηθώ ή θα με κρίνετε και γι’ αυτό;» (vid)
- Ο Ραζνάτοβιτς «έστειλε» τον Μάριο Χεζόνια στους Καβαλίερς
- Νικ Κύργιος: Αποκάλυψε ποιο άθλημα θέλει να ακολουθήσει επαγγελματικά μετά το τένις (vid)
- Μάντσεστερ Σίτι: «Ο Ρόδρι θέλει να συνεχίσει στη Ρεάλ Μαδρίτης»
- Αντβέρπ – Ολυμπιακός 3-0: Πλήρωσε το «blackout» – Ντεμπούτο ο Σάλιακας (vid)
- Ο Κώστας Καραπαπάς για όλα: Αποκαλύψεις για μεταγραφές και προτάσεις (vid)
- Αντβέρπ – Ολυμπιακός: Ωραία ενέργεια από τον Ζέλσον, ο Φίλης αστοχεί για λίγο (vid)
- Ο Άρης ανακοίνωσε την απόκτηση του Σεμπάστιαν Παλάσιος: «Έρχομαι σε ομάδα με μεγάλη δυναμική»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 25.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/david-becker-jDVJH_9p3pk-unsplash-1-315x220.jpg)

































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442