Καστοριά: Ηλικιωμένος αυτοπυρπολήθηκε – Προσπάθησε να τον σώσει περαστικός
Σοκ προκάλεσε στην Καστοριά η απόπειρα ενός 70χρονου να βάλει τέλος στη ζωή του με αυτό τον τρομακτικό τρόπο - Υπέστη σοβαρά εγκαύματα και κατέληξε στο νοσοκομείο
Ένα τραγικό συμβάν συγκλονίζει την Καστοριά, καθώς ένας ηλικιωμένος άνδρας, περίπου 70 ετών, που ζούσε στο χωριό Κρανοχώρι, αυτοπυρπολήθηκε προκειμένου να δώσει τέλος στη ζωή του.
Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, ο αυτόχειρας, το πρωί του Σαββάτου 15 Μαρτίου, έλουσε το σώμα του με εύφλεκτο υγρό και προχώρησε στην απονενοημένη πράξη, με αποτέλεσμα να τυλιχτεί στις φλόγες μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.
Οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως σχετικά με το τραγικό γεγονός, που έχει βυθίσει σε πένθος την τοπική κοινωνία του Κρανοχωρίου στην Καστοριά, είναι συνταρακτικές.
Συγκεκριμένα, ένας κάτοικος της περιοχής εντόπισε τον αυτόχειρα την ώρα που ήταν τυλιγμένος στις φλόγες και έσπευσε να τον βοηθήσει, ενώ ταυτόχρονα ειδοποιήθηκαν και οι αρμόδιες Αρχές.
Προσπάθησε να τον βοηθήσει αλλά δεν τα κατάφερε
Ο άνδρας, εργαζόμενος στο Νοσοκομείο Καστοριάς, προσπάθησε να σβήσει τις φλόγες ρίχνοντας το μπουφάν του πάνω στον ηλικιωμένο, αλλά δυστυχώς δεν κατάφερε να αποτρέψει την τραγική κατάληξη.
Ο άτυχος 70χρ0νος υπέστη σοβαρά εγκαύματα και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Γενικό Νοσοκομείο Καστοριάς. Οι γιατροί, όμως, λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του, αποφάσισαν τη διακομιδή του στο Νοσοκομείο Παπανικολάου της Θεσσαλονίκης, όπου και κατέληξε.
Τα αίτια που οδήγησαν τον άτυχο άνδρα στην αυτοκτονία παραμένουν μέχρι στιγμής άγνωστα, ενώ έρευνα διεξάξουν οι τοπικές αρχές της Καστοριάς.
- Η τεχνητή νοημοσύνη απέκτησε τον μεγαλύτερο αντίπαλό της: την κοινωνία
- Τα ψέματα δημιουργούν πρόβλημα ακόμα κι αν είναι για καλό σκοπό
- Ο Βιν Ντίζελ μοιράζεται στιγμιότυπα από τα παρασκήνια της ταινίας «Fast Forever»
- Σύνοδος κορυφής του ΝΑΤΟ: Ο Τραμπ δεν ξεχνά ότι δεν τον βοήθησαν με το Ιράν – Και θα το καταστήσει σαφές
- Στεγαστική κρίση: «Βουτιά» στις βαθύτερες αιτίες της – Από το δικαίωμα στην κατοικία στην επισφάλεια
- Σύνοδος κορυφής υπό πίεση: Το ΝΑΤΟ και οι Ευρωπαίοι μεταξύ του «οικοδεσπότη» Ερντογάν και του «μπαμπάκα» Τραμπ
- Τεχνητή Νοημοσύνη: Πώς η Νότια Κορέα έκανε την ΑΙ να πάψει να είναι εχθρός των εργαζομένων
- Ιράν: Οι βομβαρδισμοί των ΗΠΑ ήταν πιο εκτεταμένοι από τους προηγούμενους – Επλήγησαν «πάνω από 80 στόχοι»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 08.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/erik-mclean-go7GkMubo5c-unsplash-1-315x220.jpg)








































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442