
Βίντεο ντοκουμέντο από το σοκαριστικό τροχαίο στο Περιστέρι – Νεκρός οδηγός ταξί, τρεις νεαροί τραυματίες
Η 22χρονη φέρεται να παραβίασε τον ερυθρό σηματοδότη και να καρφώθηκε στο ταξί - Πώς συνέβη το τραγικό δυστύχημα στο Περιστέρι με τον νεκρό αυτοκινητιστή
Βίντεο ντοκουμέντο από το σοκαριστικό τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής στο Περιστέρι που επέφερε τον θάνατο ενός 47χρονου οδηγού ταξί ήρθε στο φως της δημοσιότητας.
Ειδικότερα, το ταξί συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με μαύρο ΙΧ αυτοκίνητο που οδηγούσε μία 22χρονη.
Δείτε το σοκαριστικό βίντεο:
Στο βίντεο διακρίνεται το μαύρο αυτοκίνητο να περνά με μεγάλη ταχύτητα τη διασταύρωση των λεωφόρων Θηβών και Παναγή Τσαλδάρη, με κατεύθυνση προς το Ίλιον, να μην ελαττώνει και να συγκρούεται με το ταξί το οποίο κινούταν επί της λεωφόρου Τσαλδάρη, στο ρεύμα προς Πετρούπολη.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες της Τροχαίας, η 22χρονη φέρεται να παραβίασε τον ερυθρό σηματοδότη και να καρφώθηκε στο ταξί.
Στο νοσοκομείο και οι τρεις τραυματίες
Η 22χρονη τραυματίστηκε και διεκομίσθη στο νοσοκομείο Τζάνειο. Επίσης, στο συγκεκριμένο ΙΧ επέβαιναν ακόμη δύο άτομα, 24 ετών, όπου τραυματίστηκαν και διεκομίσθησαν στο νοσοκομείο «Γεννηματάς».
Συνελήφθη η οδηγός
Η 22χρονη οδηγός θα συλληφθεί από την ΕΛ.ΑΣ. λόγω της εμπλοκής της στο θανατηφόρο τροχαίο. Της διενεργήθηκε παράλληλα αλκοτέστ και αιματολογικός έλεγχος με τα αποτελέσματα να αναμένονται.
Συνολικά για το περιστατικό από την Πυροσβεστική επιχείρησαν δέκα πυροσβέστες με δύο οχήματα της πυροσβεστικής υπηρεσίας, προκειμένου να απεγκλωβίσουν τους τραυματίες και τον θανάσιμα τραυματισμένο οδηγό του ταξί.
Αξίζει να σημειωθεί ότι αμέσως μετά το τροχαίο, όσοι βρίσκονταν στη γύρω περιοχή έσπευσαν να βοηθήσουν τους τραυματίες που βρίσκονταν στο μαύρο ΙΧ.
- Άρης Betsson: Στην ΚΑΕ τα αναπτυξιακά τμήματα μπάσκετ του συλλόγου
- Η μουσική είναι τρόπος ζωής: Ο Ανδρέας Πολυζωγόπουλος στη «νέα εποχή» του
- Ερντογάν: Απορρίπτουμε τις μονομερείς πολιτικές σε Αιγαίο και Ανατολική Μεσόγειο
- Ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός κατά ΕΟΚ και Λιόλιου: «Ή να παραιτηθεί ή να αποπεμφθεί»
- Πώς σχηματίστηκε το Γκραν Κάνιον; Νέα θεωρία κάνει λόγο για βιβλική πλημμύρα
- Κόρινθος: Από το Ψυχικό η 17χρονη που βρέθηκε νεκρή στη Διώρυγα – Την αναζητούσαν οι γονείς της, βρέθηκε σημείωμα




