
Ξεκινά το περιφερειακό συνέδριο του ΠΑΣΟΚ στην Κομοτηνή
Από το ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ έχουν θέσει δύο στόχους για τα περιφερειακά συνέδρια που θα πραγματοποιηθούν σε όλες τις περιφέρειες της χώρας - Ξεκινά το δεύτερο Στην περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης
Στην περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και συγκεκριμένα στην Κομοτηνή θα διεξαχθεί σήμερα Σάββατο 15 Μαρτίου το δεύτερο περιφερειακό συνέδριο του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής.
Μεταξύ των ομιλητών είναι ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης, η υπεύθυνη πολιτικού σχεδιασμού Άννα Διαμαντοπούλου, βουλευτές και στελέχη της τοπικής κοινωνίας. Διαβάστε αναλυτικά το πρόγραμμα εδώ.
Δείτε live:

Ο διπλός στόχος της Χαριλάου Τρικούπη
Υπενθυμίζεται ότι η πρώτη συνδιάσκεψη του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ είχε πραγματοποιηθεί στη Μυτιλήνη, στην περιφέρεια Βορείου Αιγαίου.
Από τη Χαριλάου Τρικούπη έχουν θέσει δύο στόχους για τα περιφερειακά συνέδρια που θα πραγματοποιηθούν σε όλες τις περιφέρειες της χώρας, με τελευταίο αυτό της Κεντρικής Μακεδονίας, στη Θεσσαλονίκη.
Πρώτος στόχος είναι η όσμωση με την τοπική κοινωνία για τη συνδιαμόρφωση του κυβερνητικού προγράμματος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ. Ταυτόχρονα ο πρόεδρος Νίκος Ανδρουλάκης με τις ομιλίες που θα πραγματοποιεί, θα εξαγγείλει και συγκεκριμένες δεσμεύσεις που θα αφορούν την τοπική κοινωνία.
- Λίβανος: Ο Γκουτέρες καλεί «όλα τα μέρη» να τηρήσουν «πλήρως» την κατάπαυση του πυρός
- Τραμπ: Ο πάπας Λέων είναι ελεύθερος να λέει ό,τι θέλει, αλλά έχει αδυναμίες στην εξωτερική πολιτική
- Το Ιράν χαιρετίζει τη συμφωνία του Λιβάνου με το Ισραήλ – «Εντάσσεται» στην εκεχειρία με τις ΗΠΑ
- Στα «ΝΕΑ» της Παρασκευής: – Παραιτηθείτε… – Δεν εκβιάζομαι…
- Η βαθμολογία στη Euroleague και τα σενάρια για τον Παναθηναϊκό
- Μπαρτζώκας: «Το επίπεδο της Euroleague είναι καλύτερο από ποτέ»



