
Δύο πυρκαγιές ξέσπασαν σε επαγγελματικούς χώρους στο Πέραμα και την Παιανία
Μάχη για την κατάσβεση των πυρκαγιών που ξέσπασαν σε επαγγελματικούς χώρους στο Πέραμα και την Παιανία δίνουν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις.
Δυο πυρκαγιές ξέσπασαν πριν και μετά τα μεσάνυχτα σήμερα Σάββατο σε επαγγελματικούς χώρους στο Πέραμα και στην Παιανία (φωτογραφία αρχείου, επάνω, από την Eurokinissi).
Στην επιχείρηση κατάσβεσης των πυρκαγιών συμμετέχουν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις
Η πυρκαγιά στο Πέραμα εκδηλώθηκε την 00:34 σήμερα Σάββατο σε ισόγειο χώρο επιχείρησης με εύφλεκτα υλικά εντός του Βιομηχανικού Πάρκου Σχιστού.
Στην επιχείρηση κατάσβεσης συμμετέχουν 15 πυροσβέστες με 5 οχήματα.
Πυρκαγιά σε επαγγελματικό χώρο, στο Βιομηχανικό Πάρκο Σχιστού στο Πέραμα Αττικής. Επιχειρούν 15 πυροσβέστες με 5 οχήματα.
— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) March 14, 2025
Στην Παιανία
Σχεδόν μια ώρα νωρίτερα, στις 23:41 χθες Παρασκευή, πυρκαγιά είχε ξεσπάσει και σε υπαίθριο επαγγελματικό χώρο (επιχείρηση διαχείρισης ανακυκλώσιμων υλικών) στην Παιανία, κοντά στη Λεωφόρο Σπάτων.
Η πυρκαγιά αυτήν τη στιγμή έχει οριοθετηθεί και για την κατάσβεσή της επιχειρούν 18 πυροσβέστες με 6 οχήματα.
Πυρκαγιά σε υπαίθριο επαγγελματικό χώρο στην Παλλήνη Αττικής. Επιχειρούν 18 πυροσβέστες με 6 οχήματα.
— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) March 14, 2025
Και στις δυο περιπτώσεις δεν κινδυνεύουν σπίτια ή άλλες εγκαταστάσεις στην περιοχή.
- Δημοσκόπηση Prorata: Μονοψήφια η διαφορά ΝΔ και ΕΛΑΣ – Σε λάθος κατεύθυνση η χώρα λέει το 69%
- Ο πατέρας του Χάαλαντ μίλησε για τη Ρεάλ και τον γιο του: «Όλοι θέλουν να παίξουν εκεί»
- Πόσο επικίνδυνο ήταν το τοξικό νέφος από τη φωτιά στο Ωραιόκαστρο – «Έχει γίνει ανίχνευση σωματιδίων και στην Αττική»
- ΔΕΔΔΗΕ: Προσοχή για τηλεφωνική απάτη – Επιτήδειοι προσποιούνται υπαλλήλους της εταιρείας για να αποσπάσουν χρήματα
- Στην τελική ευθεία για το ραντεβού Παπανικολάου – Ολυμπιακού
- Σίμου Λίου: Πρωταγωνιστής στο νέο sci-fi θρίλερ επιβίωσης «Homewrecker»

