
Την Δευτέρα (17/3) η πρώτη συγκέντρωση της Εθνικής στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη
Η Εθνική Ελλάδας ετοιμάζεται για τις δύο αναμετρήσεις με τη Σκωτία, με την πρώτη συγκέντρωση να είναι προγραμματισμένη για την Δευτέρα (17/3).
H Εθνική Ελλάδας στρέφει την προσοχή της στις δύο αναμετρήσεις με τη Σκωτία, για τα play-off ανόδου της League A του Nations League. Οι παίκτες της Εθνικής θα συγκεντρωθούν για πρώτη φορά φέτος, την προσεχής Δευτέρα (17/3).
Μαζί με την πρώτη συγκέντρωση, θα γίνει και η πρώτη προπόνηση στο Ρέντη. Η «γαλανόλευκη» θα αντιμετωπίσει τη Σκωτία, πρώτα στο ΟΑΚΑ την Πέμπτη (20/3, 21:45) και στο «Χάμπτεν Παρκ», την Κυριακή (23/3, 19:00).
Οι προκριματικοί αγώνες του Μουντιάλ για την Ελλάδα, θα ξεκινήσουν στις 5 Σεπτεμβρίου, καθώς η Εθνική είναι σε όμιλο τεσσάρων ομάδων. Ουσιαστικά, οι αναμετρήσεις με τη Σκωτία θα είναι οι τελευταίες της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου για τη «γαλανόλευκη».
Να θυμίσουμε ότι αν η Ελλάδα καταφέρει να περάσει το εμπόδιο της Σκωτίας, θα βρεθεί για πρώτη φορά στην πρώτη κατηγορία του Nations league.
Ο Ταξιάρχης Φούντας κλήθηκε για τα παιχνίδια με την Σκωτία
Ο Ταξιάρχης Φούντας διανύει εξαιρετική σεζόν με την φανέλα του ΟΦΗ (6 γκολ σε 22 εμφανίσεις) και επιστρέφει στην Εθνική Ελλάδος για τα παιχνίδια με την Σκωτία για το Nations League. Ο 29χρόνος θα φορέσει ξανά το εθνόσημο έπειτα απο ενάμιση χρόνο.
Η τελευταία συμμετοχή του, ήταν κόντρα στην Ολλανδία τον Νοέμβριο του 2023 στην «ΟΠΑΠ Αρένα», για τα προκριματικά του Euro του 2024.
Συνολικά, ο Ταξιάρχης Φούντας με την Εθνική Ελλάδος έχει σκοράρει 1 γκολ και έχει μοιράσει 2 ασίστ σε 18 ματς, με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να προσθέτει ακόμη μια ποιοτική λύση στην ομάδα του μεσοεπιθετικά.
- Τι κρύβεται πίσω από την πτώση σε χρυσό, Bitcoin και Big Tech
- Ο Ζάκερμπεργκ «κλέβει» στέλεχος της Amazon
- Η Τεχεράνη καταγγέλλει επίθεση σε μονάδα αφαλάτωσης – Άφησε 10.000 Ιρανούς χωρίς νερό
- Εκρήξεις στο Κίεβο από μεγάλη ρωσική επίθεση
- Δέκα πτώματα βρέθηκαν στο Μεξικό, πέντε εκ των οποίων κρέμονταν μαζί από γέφυρα με ένα μήνυμα
- «Τίτλοι τέλους» από τον Άντι Μπέρναμ στην ψηφιακή ταυτότητα που προωθούσε ο Κιρ Στάρμερ



