
Κολίνα: «Προτιμώ να βλέπω Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό στην Euroleague»
Ο Πιερλουίτζι Κολίνα δέχτηκε ερωτήσεις για το ελληνικό ποδόσφαιρο, τις οποίες απέφυγε να απαντήσει, λέγοντας ότι προτιμάει να βλέπει τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό στην Euroleague.
Ο θρυλικός διαιτητής, Πιερλουίτζι Κολίνα βρέθηκε στην Ελλάδα, με την αρμοδιότητα του προέδρου της Επιτροπής Διαιτητών της FIFA.
O Ιταλός, κατά τη διάρκεια ερωτήσεων από το κοινό, στο 2.4 Airline Marketing Workshop, δέχτηκε και κάποιες που αφορούσαν το ελληνικό ποδόσφαιρο.
Η απάντηση του Κολίνα
Ο Κολίνα απέφυγε να τις απαντήσει, λέγοντας ότι προτιμάει να βλέπει τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό στην Euroleague. Με αυτόν τον τρόπο, ο 65χρονος δεν πήρε θέση για όσα συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο της χώρας μας.
Παρά την καριέρα του ως διαιτητής στο ποδόσφαιρο, ο Κολίνα έχει φανερώσει πολλές φορές ότι το αγαπημένο του άθλημα είναι το μπάσκετ. Ο Ιταλός πρώην διαιτητής είναι επί χρόνια οπαδός της Φορτιτούντο Μπολόνια, όπως είναι γνωστό.
Έτσι, βλέπουμε ότι ο θρυλικός διαιτητής εκτιμάει τις προσπάθειες και τις επιτυχίες του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού, στο ευρωπαϊκό μπάσκετ.
- ΠΑΣΟΚ: Οι «μεταγραφές», ο Τσίπρας και οι ανεξαρτητοποιήσεις
- Δράμα: Πτώσεις δέντρων από τους ισχυρούς ανέμους – 41 κλήσεις στην Πυροσβεστική
- Σπάνια πανομοιότυπα τετράδυμα γεννήθηκαν στην Αυστραλία – Η έκπληξη της γιατρού
- Greece Faces First Major Heatwave of the Year as Temperatures Approach 43°C
- Μουντιάλ 2026: Ισπανός πιλότος «γλέντησε» Αργεντινούς επιβάτες μετά τη λήξη του τελικού (vid)
- Αυτό το καλοκαίρι κάθε βραδιά μεταμορφώνεται σε μία κινηματογραφική εμπειρία με την Xiaomi TV S Mini LED Series 2026


