
Φωτιά σε εν κινήσει λεωφορείο στη Θεσσαλονίκη
Το περιστατικό με τη φωτιά σημειώθηκε περί τις 14:30 της Παρασκευής 14 Μαρτίου, στο ρεύμα εξόδου στο ύψος του Δερβενίου, στη Θεσσαλονίκη
Συναγερμός σήμανε στις αρχές της Θεσσαλονίκης, καθώς φωτιά ξέσπασε σε εν κινήσει λεωφορείο στο Δερβένι.
Το περιστατικό σημειώθηκε περί τις 14:30 της Παρασκευής 14 Μαρτίου, στο ρεύμα εξόδου στο ύψος του Δερβενίου. Το λεωφορείο ανήκει στο ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης και εκτελούσε τη γραμμή 84 (Θεσσαλονίκη – Μελισσοχώρι) του ΟΣΕΘ.
Πώς προκλήθηκε η φωτιά
Η πυροσβεστική υπηρεσία μετέβη στο σημείο με επτά πυροσβέστες και δύο οχήματα και κατέσβησε τη φωτιά που είχε προκληθεί στα ελαστικά του λεωφορείου. Σύμφωνα με ανακοίνωση των ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης, η φωτιά σημειώθηκε λόγω «πολύ μικρής έκτασης ανάφλεξη του οπίσθιου αριστερού ελαστικού, μετά από έντονο φρενάρισμα».
Σύμφωνα με πληροφορίες όλοι οι επιβάτες και ο οδηγός του λεωφορείου είναι ασφαλείς, ενώ δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. έσπευσαν στο σημείο για τη ρύθμιση της κυκλοφορίας. Το λεωφορείο θα δρομολογηθεί κανονικά από την επόμενη εβδομάδα.

Στιγμιότυπο από την πυρκαγιά
- Ανασφάλιστα οχήματα: Με τεχνητή νοημοσύνη η εξέταση των ενστάσεων – Πώς ενημερώνονται οι ιδιοκτήτες
- Ελλάδα-Ουγγαρία 15-14: Έπος της Ελλάδας, πρώτο χρυσό μετάλλιο στο πόλο οι μάγκες με τα μπλε
- «Η Ρεάλ Μαδρίτης τα βρήκε με τον Ντιομαντέ και θα συζητήσει με τη Λειψία» (pic)
- Μητσοτάκης για την ένταξη του Ολύμπου στην UNESCO: «Από σήμερα γίνεται βουνό ολόκληρης της ανθρωπότητας»
- Μπάρμπαρα Ρούμπιν – Η έφηβη σκηνοθέτις που ένωσε τους Άντι Γουόρχολ, Άλεν Γκίνσμπεργκ και Μπομπ Ντίλαν
- Μεγάλες στιγμές για τον Tσιμίκα που έπαιξε ως αρχηγός της Λίβερπουλ στο φιλικό με τη Σάντερλαντ

