
Ο πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής του Μαρόκου για το Μουντιάλ 2030, στο Συμβούλιο της FIFA
Ο Φουζί Λεκζαά, πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής του Μαρόκου για το Μουντιάλ 2030, εκλέχθηκε επικεφαλής των εκπροσώπων του αφρικανικού ποδοσφαίρου στο Συμβούλιο της FIFA
Ο Φουζί Λεκζαά, πρόεδρος της Βασιλικής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου Μαρόκου (FRMF) και της οργανωτικής επιτροπής της χώρας για το Μουντιάλ 2030, το οποίο συνδιοργανώνει το Μαρόκο από κοινού με την Ισπανία και την Πορτογαλία, εκλέχθηκε σήμερα στο Κάιρο επικεφαλής των εκπροσώπων της Συνομοσπονδίας Αφρικανικού Ποδοσφαίρου (CAF) στο Συμβούλιο της Διεθνούς Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου (FIFA).
Ο Λεκζαά εκλέχθηκε με συντριπτική πλειοψηφία, καθώς απέσπασε 49 από τις 52 συνολικά ψήφους, επικεφαλής των εκπροσώπων της Συνομοσπονδίας Αφρικανικού Ποδοσφαίρου (CAF) στο Συμβούλιο της Διεθνούς Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου (FIFA), σε ψηφοφορία δι’ανατάσεως της χειρός που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της 14ης έκτακτης γενικής συνέλευσης της CAF, ξεπερνώντας κατά πολύ τους συνυποψηφίους του από την Αίγυπτο, τον Νίγηρα, τη Μαυριτανία και το Τζιμπουτί, οι οποίοι εκλέχθηκαν επίσης ως εκπρόσωποι της CAF, ενώ τη θέση που προορίζεται για γυναίκα υποψήφια κέρδισε η Κανιζάτ Ιμπραχίμ από τις Κομόρες. H θητεία τους στο Συμβούλιο της FIFA λήγει το 2029.
Επισημαίνεται ότι κατά τη διάρκεια της ίδιας γενικής συνέλευσης, στη θέση του προέδρου της Συνομοσπονδίας Αφρικανικού Ποδοσφαίρου επανεκλέχθηκε ο νοτιοαφρικανός επιχειρηματίας, Πατρίς Μοτσέπε.
- «Επανέρχεται η Ντόρτμουντ για τον Καρέτσα»
- Ryanair: «Ήταν σχεδόν ολόκληρος έξω από το παράθυρο» – Τι λέει η γυναίκα που έσωσε τον 61χρονο Σέρβο
- Παράπονα του προπονητή της Ναϊμέγκεν από τη διοίκηση για τον μεταγραφικό σχεδιαμό
- Κρήτη: Σοβαρό τροχαίο ατύχημα στα Χανιά – Εγκλωβίστηκαν και τραυματίστηκαν δύο άτομα
- Καινούργια αγάπη μου κλείνει το μάτι – Ο νέος έρωτας της Κέιτι Χολμς και οι κοινές τους εμφανίσεις
- Η συγγνώμη του Τζέισον Αλεξάντερ στην Κόρτνεϊ Στόντεν άργησε 14 χρόνια


