
Κύκλωμα λαθρεμπορίου καυσίμων: Ποινική δίωξη για έξι κακουργήματα στους 61 συλληφθέντες
Ποινική δίωξη για έξι κακουργήματα και ένα πλημμέλημα ασκήθηκε στους 61 συλληφθέντες που φέρονται να εμπλέκονται σε λαθρεμπόριο καυσίμων και παραποίηση μετρήσεων στις αντλίες πρατηρίων υγρών καυσίμων.
Αντιμέτωποι με έξι κακουργήματα και ένα πλημμέλημα είναι οι 61 συλληφθέντες που φέρονται να δραστηριοποιούνταν στο λαθρεμπόριο καυσίμων και την παραποίηση μετρήσεων στις αντλίες πρατηρίων υγρών καυσίμων.
Συγκεκριμένα σε βάρος τους ασκήθηκε ποινική δίωξη μεταξύ άλλων για συγκρότηση, ένταξη και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, διακεκριμένη απάτη κατά του ελληνικού δημοσίου και ιδιωτών με προκληθείσα ζημιά άνω των 120 χιλιάδων ευρώ κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση, καθώς και για μη εξουσιοδοτημένη τροποποίηση και αλλοίωση συστήματος καυσίμων.
Σε βάρος των 61 κατηγορουμένων έχουν σχηματιστεί δύο δικογραφίες.
- Η στιγμή που η CENTCOM χτύπησε για τρίτη φορά τον πύργο ελέγχου της Τσαμπαχάρ στο Ιράν και κατέρρευσε
- Βριλήσσια: «Αρκεί να ζούσε το σκυλάκι μου, έχασα τη ζωή μου» – Συγκλονίζει ο 66χρονος για την επίθεση του σκύλου
- Βίντεο-σοκ από την Ιταλία: Η στιγμή που κοσμηματοπώλης πυροβολεί και σκοτώνει δύο ληστές
- Ολυμπιακός – Φορτούνα Σιτάρντ 3-1: Νίκη με «χατ-τρικ» του Ζότα Σίλβα στο ντεμπούτο του! (vid)
- Καλούν τον πρόεδρο της κοινοβουλευτικής ομάδας των Χριστιανοδημοκρατών σε παραίτηση μετά από σκάνδαλο
- Γιατί millennials και Gen Z προτιμούν να πάνε διακοπές σαν γιαγιάδες;


