
Παλαντίνο: «Το ματς της Πέμπτης είναι τελικός και πρέπει να προκριθούμε στην επόμενη φάση»
Ο Ραφαέλε Παλαντίνο μίλησε για την ήττα από τη Νάπολι, ενώ αναφέρθηκε και στο επικείμενο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.
Η Φιορεντίνα δεν τα κατάφερε απέναντι στη Νάπολι και υπέστη την ήττα με 2-1, με τον Ραφαέλε Παλαντίνο να μιλά για το παιχνίδι με τους «παρτενοπέι».
Παράλληλα, ο Ιταλός τεχνικός στάθηκε και στο επικείμενο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό για το Europa Conference League, χαρακτηρίζοντάς το ως τελικό.
Oι δηλώσεις που έκανε ο Ραφαέλε Παλαντίνο:
«Παίξαμε σπουδαία, βγήκαμε με θάρρος στο δεύτερο μέρος παρά το γεγονός ότι είχαμε δεχθεί δύο γκολ. Δείξαμε ποιοι είμαστε, δίνω τα εύσημα στους ποδοσφαιριστές μου. Την Πέμπτη έχουμε έναν τελικό και η σημερινή εμφάνιση πρέπει να μας δώσει αυτοπεποίθηση. Σήμερα δεν μπορώ να διαμαρτυρηθώ για κάτι.
Μας έλειψε πολύ ο Γκούντμουνσον από τα προηγούμενα ματς. Ρανιέρι και Κομούτζο δεν αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα, ο ένας έπαθε κράμπα και άλλος απλά χρειαζόταν ξεκούραση. Ξαναλέω ότι το ματς της Πέμπτης είναι τελικός και πρέπει να προκριθούμε στην επόμενη φάση».
- Τροχαίο στη Λιοσίων: Συνελήφθη ο οδηγός της μηχανής που παρέσυρε την 16χρονη
- Πανσερραϊκός: Τα θαύματα της Άνοιξης
- Τεχνητή Νοημοσύνη: Πώς η εμμονή των αφεντικών με το ChatGPT οδηγεί σε παράκρουση τους υπαλλήλους
- Σπουδαίο επίτευγμα από τον Παπανικολάου: Έφτασε τις 800 συμμετοχές με τον Ολυμπιακό!
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και τα Don’ts της εβδομάδας [19.04 – 25.04.2026]
- Πέταξαν σορούς 50 βρεφών και 6 ενηλίκων σε νεκροταφείο στο Τρινιντάντ και Τομπάγκο





