
Τέμπη: Νέα αποκάλυψη για τον ρόλο Τριαντόπουλου στο «μπάζωμα»
ΜΙα σημαντική μαρτυρία για την παρουσία του Χρήστου Τριαντόπουλου στα Τέμπη τις ημέρες που έγινε το «μπάζωμα» φέρνει στο φως ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, μιλώντας στο MEGA
Νέες αποκαλύψεις βλέπουν το φως της δημοσιότητας για τα Τέμπη και το «μπάζωμα» του χώρου της τραγωδίας, όπου οποία έχασαν τη ζωή τους 57 άνθρωποι δύο χρόνια πριν.
Όπως ανέφερε ο αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «Το Βήμα» και «Τα Νέα», Βασίλης Λαμπρόπουλος, στην εκπομπή του MEGA «Εξελίξεις τώρα», μέχρι πρότινος, ήταν γνωστό πως ο Χρήστος Τριαντόπουλος και άλλα μέλη της κυβέρνησης, καθώς και υπηρεσιακοί παράγοντες, είχαν δώσει το «παρών» το βράδυ της 3ης Μαρτίου στο χώρο του σιδηροδρομικού δυστυχήματος, δηλαδή 3 ημέρες μετά την πολύνεκρη σύγκρουση των δύο τρένων στα Τέμπη.
Εκεί, σύμφωνα με καταθέσεις, ασκήθηκαν πιέσεις σε αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ., προκειμένου να ξεκινήσει εσπευσμένα μία πλήρης εκχέρσωση – διαμόρφωση του χώρου, με επίκληση την επανέναρξη των δρομολογίων.
Και στις 4 Μαρτίου παρών ο Τριαντόπουλος στα Τέμπη – Τι κατέθεσε αστυνομικός
Όπως αποκαλύπτει ο αστυνομικός συντάκτης στο MEGA, όμως, ο κ. Τριαντόπουλος είχε συμμετάσχει σε συναντήσεις που έγιναν στο σημείο του δυστυχήματος, οι οποίες αφορούσαν στο «μπάζωμα», στις 4 Μαρτίου του 2023.
Αυτό προκύπτει από την κατάθεση αξιωματικού της ΕΛ.ΑΣ., ο οποίος είπε πως βρισκόταν στον χώρο της τραγωδίας την 1η Μαρτίου και το βράδυ της 4ης Μαρτίου.
Συγκεκριμένα, ο αξιωματικός, απαντώντας στο ερώτημα ποιους συνάντησε εκεί, ανέφερε τα εξής:
«Υπήρχαν άτομα από την Πολιτική Προστασία, των οποίων τα στοιχεία ταυτότητάς τους αγνοώ. Όσο είχα βάρδια, επισκέφτηκε το σημείο η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο πρωθυπουργός, ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας και ο υφυπουργός παρά των πρωθυπουργώ, κ. Τριαντόπουλος. Η εντολή που είχα ήταν να στηθεί περιμετρικά αστυνομική δύναμη, με σκοπό των έλεγχο των εισερχομένων στη σκηνή του δυστυχήματος. Φροντίσαμε να διασφαλίσουμε την περίμετρο, ώστε να επιχειρούν εντός αυτής απρόσκοπτα τα αρμόδια όργανα».
Υπενθυμίζεται, ωστόσο, πως είναι ήδη γνωστό ότι, την επόμενη ημέρα της τραγωδίας, δηλαδή την 1η Μαρτίου, στο σημείο βρέθηκε ο πρωθυπουργός και η Πρόεδρος της Δημοκρατίας αλλά όχι ο κ. Τριαντόπουλος, καθώς με δελτίο Τύπου είχε ανακοινώσει πως βρισκόταν σε άλλο σημείο.
Σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του Βασίλη Λαμπρόπουλου, ο Χρήστος Τριαντόπουλος πράγματι είχε πάει στο σημείο και είχε συναντηθεί με στελέχη της Πολιτικής Προστασίας, όπου έγιναν συζητήσεις για την εκχέρσωση του χώρου, στις 4 Μαρτίου.
- «Όχι» της εισαγγελέως σε διακοπή ή αναβολή της δίκης για τα Τέμπη
- Τραγωδία στην Κόνιτσα: 80χρονος φρόντιζε τον κήπο, έχασε την ισορροπία του και καρφώθηκε σε κάγκελα περίφραξης
- Δημήτρης Χατζής: Στο βάθος της ελληνικής πραγματικότητας
- Πειραματικό φάρμακο νέας προσέγγισης δείχνει να επιβραδύνει την Αλτσχάιμερ
- Ανοίγουν επτά κλιματιζόμενοι χώροι για τους πολίτες στο Δήμο Αθηναίων
- Ο Λέον Μπλακ στο επίκεντρο της έρευνας για τον Έπσταϊν – Οι καταθέσεις, τα εκατομμύρια και οι νέες κλητεύσεις







