
Γιώργος Καρατζαφέρης: Διεγράφη από το ΛΑΟΣ – Η ανακοίνωση του κόμματος
Ο Γιώργος Καρατζαφέρης τάχθηκε υπέρ της κυβέρνησης και προσωπικά του Κυριάκου Μητσοτάκη και καταφέρθηκε απρεπώς κατά της Μαρίας Καρυστιανού και των συλλαλητηρίων για την εθνική τραγωδία των Τεμπών
Ο Γιώργος Καρατζαφέρης διεγράφη «οριστικά και αμετάκλητα» από τα μητρώα του κόμματος «Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός» (ΛΑΟΣ), όπως αποφάσισε το πειθαρχικό συμβούλιο του κόμματος μετά από τις δηλώσεις του 78χρονου πολιτικού υπέρ της κυβέρνησης και προσωπικά του Κυριάκου Μητσοτάκη αλλά και τις απρεπείς δηλώσεις του κατά της Μαρίας Καρυστιανού και των συλλαλητηρίων για την εθνική τραγωδία των Τεμπών.
Γιώργος Καρατζαφέρης: Η ανακοίνωση της διαγραφής του
«Το Πειθαρχικό Συμβούλιο του ΛΑ.Ο.Σ. κατά την έκτακτη συνεδρίαση του την Πέμπτη 06/03/2025 αποφάσισε ομόφωνα την οριστική και αμετάκλητη ΔΙΑΓΡΑΦΗ του κ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ από τα μητρώα του ΛΑΪΚΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ».
Η δήλωση του προέδρου του ΛΑΟΣ, Φίλιππου Καμπούρη
«Μετά από τις συνεχιζόμενες δηλώσεις και πράξεις του κ. Γεώργιου Καρατζαφέρη τις οποίες παρακολουθούμε μέσω των Μ.Μ.Ε. από την περίοδο των Ευρωεκλογών, αποφασίσαμε ομόφωνα την διαγραφή του από τα μητρώα του κόμματος. Ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός δεν ανέχεται και δεν επιτρέπει καμία υπονόμευση και δεν αποδέχεται συμπεριφορές και δηλώσεις που είναι ενάντια στο συναίσθημα του Ελληνικού λαού. Οι ακραίες δηλώσεις και η συκοφάντηση μίας προσπάθειας για να υπάρχει μία δίκαιη διερεύνηση του εγκλήματος των Τεμπών σε όλα τα επίπεδα δεν μπορεί να είναι πεδίο υποστήριξης της κυβέρνησης ή της καταδίκης της κ. Καρυστιανού και των οικογενειών των θυμάτων».
Στις εκλογές του Σεπτεμβρίου του 2015, ο Γιώργος Καρατζαφέρης ανακοίνωσε ότι το ΛΑΟΣ δεν θα κατέβαινε στις εκλογές. Το 2016 ίδρυσε μαζί με τον Τάκη Μπαλτάκο το κόμμα «Εθνική Ενότητα», αλλά το εγχείρημα δεν προχώρησε. Στις 27 Μαΐου του 2019, μετά από μια νέα αποτυχία του ΛΑΟΣ, αυτήν τη φορά στις ευρωεκλογές του 2019, ανακοίνωσε την παραίτηση του από την ηγεσία του ΛΑΟΣ.
- Ο Βέρνερ Χέρτζογκ έδωσε την πρώτη γεύση της επερχόμενης ταινίας του – Η συμμέτοχη στο Φεστιβάλ Βενετίας
- Εθνική πόλο: Πότε θα διεξαχθεί ο ημιτελικός του Super Final με την Ιταλία
- Σύρος: Συνεχίζεται το θρίλερ με τη δολοφονία της 42χρονης διασώστριας – Τι εξετάζουν οι Αρχές
- Τα στοιχεία επιμένουν ότι υπήρξε σκάνδαλο Novartis πίσω από το αφήγημα περί «σκευωρίας»
- MyCenae: Δίνοντας σάρκα και οστά στον μύθο των Ατρειδών
- Πόσο κοστίζει το μισθολογικό χάσμα στην ΕΕ; Τι χάνει μια Ελληνίδα σε ετήσιο εισόδημα σε σχέση με έναν άνδρα






