Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τη Φιορεντίνα (19:45) στο ΟΑΚΑ, για το πρώτο σκέλος της φάσης των «16» του Conference League. Μία ώρα πριν την έναρξη της αναμέτρησης, οι «πράσινοι» ανακοίνωσαν το αρχικό τους σχήμα.
Ο Παναθηναϊκός παρατάσσεται με σύστημα 4-3-3 στην αρχή της αναμέτρησης με τους «βιόλα». Στην άμυνα, μπροστά από τον Ντραγκόφσκι θα είναι οι: Ίνγκανσον, Κώτσιρας, Μαξίμοβιτς και Μλαντένοβιτς. Στο κέντρο θα παίξει ο Αράο και ο Σιώπης, ενώ στην επίθεση θα είναι ο Τέτε και ο Τζούρισιτς στα άκρα, με σέντερ φορ τον Σφιντέρσκι.
Δύο αλλαγές στο αρχικό σχήμα σε σχέση με την αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό, έγιναν από τον Ρουί Βιτόρια. Στον πάγκο θα βρεθεί για δεύτερο σερί παιχνίδι ο Ιωαννίδης, μαζί με τους: Λοντίγκιν, Λίλο, Βαγιαννίδης, Μαξ, Τσέριν, Μαντσίνι, Φικάι, Γερεμέγεφ, Μπρέγκου, Νταμπίζας.
Η ενδεκάδα της Φιορεντίνα: Η ενδεκάδα της Φιορεντίνα: Τερατσιάνο, Μορένο, Κομούτσο, Ρανιέρι, Γκόσενς, Ρίτσαρσον, Μαντραγκόρα, Φατζιόλι, Ντοντό, Μπελτράν, Κεν.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Ο Ολυμπιακός δικαιώθηκε με την προσφυγή του στο ΑΣΕΑΔ για την υπόθεση του Ταϊρίκ Τζόουνς, με την ποινή των τριών αγωνιστικών και το πρόστιμο να μην ισχύουν πλέον.