Αλέξης Κούγιας: Ολοκληρώθηκε η ταφή, συντετριμμένη η οικογένεια
Ο Αλέξης Κούγιας έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 74 ετών μετά από άνιση μάχη με τον καρκίνο. Στη Βουλιαγμένη φίλοι και συγγενείς είπαν το τελευταίο αντίο, στο Α' Νεκροταφείο έγινε η ταφή του.
Ολοκληρώθηκε η κηδεία του ποινικολόγου Αλέξη Κούγια, ο οποίος πέθανε σε ηλικία 74 ετών έπειτα από άνιση μάχη με την επάρατη νόσο.
Συγγενείς, συνεργάτες και φίλοι τον είπαν το τελευταίο αντίο στον γνωστό ποινικολόγο στον ιερό ναό της Παναγίας Φανερωμένης στη Βουλιαγμένη, με τη σορό του να αναχωρεί λίγο μετά τις 13:00 για την ταφή στο Α΄ Νεκροταφείο.
Εκεί, λίγο πριν τις 14:00 το μεσημέρι βρέθηκε αρκετός κόσμος, με την οικογένεια του Αλέξη Κούγια να τον συνοδεύει με ένα λουλούδι μέχρι την τελευταία του κατοικία.
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).