Ο Ολυμπιακός πανηγύρισε ένα πολύ μεγάλο διπλό στην «Opap Arena» επικρατώντας της ΑΕΚ με 1-0 για την 25η αγωνιστική της Superleague και παίρνοντας ξεκάθαρο προβάδισμα πέντε βαθμών επί της Ένωσης.
Ο Κώστας Καραπαπάς μετά το παιχνίδι θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα και στάθηκε στην «αγάπη» του για το γήπεδο των «κιτρινόμαυρων» όπου οι Ερυθρόλευκοι κατέκτησαν το Europa Conference League, ενώ στάθηκε και στην… εστία που σκόραρε ο Τσικίνιο, εκεί όπου είχε βρει δίχτυα ο Ελ Κααμπί στον τελικό με τη Φιορεντίνα.
«Αγαπάω αυτό τον πάγκο. Ξεκάθαρα. Αγαπάω και αυτή τη γωνία αυτής της εστίας. Ξεκάθαρα επίσης. Συνεχίζουμε…», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του στα σόσιαλ μίντια ο Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός.
Η μουσική παράσταση «ASTORIA» μάς μεταφέρει στη Νέα Υόρκη του Μεσοπολέμου, εκεί όπου μια μικρή Ελλάδα γεννιέται μέσα σε ένα καφενείο στην καρδιά της Αστόριας και το τραγούδι γίνεται φωνή, παρηγοριά και αντίσταση.
Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στην Ιταλία τη Μπρέσια το βράδυ της Τετάρτης (13/5, 21:30) για την 5η αγωνιστική της προημιτελικής φάσης του LEN Champions League.
Σοβαρά επεισόδια έλαβαν χώρα στα επίσημα του γηπέδου κατά τη διάρκεια του Αλ Νασρ – Αλ Χιλάλ με VIP φίλους της πρώτης να βρίσκονται περικυκλωμένοι από αντιπάλους με κοντάρια στα χέρια!
Σε ηλικία 47 ετών έφυγε από τη ζωή ο παλαίμαχος Αμερικανός μπασκετμπολίστας Τζέισον Κόλινς, μετά από μάχη με τον καρκίνο. Έγινε γνωστός ως ο πρώτος παίκτης του NBA που δήλωσε ομοφυλόφιλος.