Σάκοτα για Βίρτσμπουργκ: «Έχει καλούς παίκτες και προπονητή, πρέπει να είμαστε αισιόδοξοι»
Ο Ντράγκαν Σάκοτα μίλησε για την κρίσιμη αναμέτρηση της ΑΕΚ με την Βίρτσμπουργκ για τους «16» του BCL, τονίζοντας πως η Ένωση πρέπει να παραμείνει αισιόδοξη.
Η ΑΕΚ προετοιμάζεται για την κρίσιμη αναμέτρηση με τη Βίρτσμπουργκ στην τρίτη αγωνιστική των «16» του BCL και ο Ντράγκαν Σάκοτα μίλησε για το ματς και τα όσα περιμένει να δει.
Όσα είπε ο Σάκοτα:
«Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας, παίζοντας ταυτόχρονα σε Πρωτάθλημα και Ευρώπη. Μετά από αρκετό καιρό αντιμετωπίζουμε μία ομάδα σ’ ευρωπαϊκό αγώνα.
Η αντίπαλός μας βρίσκεται μαζί μας στην κορυφή, αλλά έχει καλύτερα αποτελέσματα έως τώρα στον όμιλό μας, αν σκεφτούμε ότι έχει κερδίσει και εντός και εκτός έδρας, οπότε είναι σε πολύ καλή βαθμολογική κατάσταση.
Επέστρεψαν όλοι οι τραυματίες της, οπότε έχουμε ν’ αντιμετωπίσουμε ένα πλήρες ρόστερ. Η Βίρτσμπουργκ είναι μία ομάδα, που δείχνει χαρακτήρα, έχει πολύ καλό προπονητή (Ντέγιαν Μίχεβιτς), και πολύ καλούς επιθετικούς παίκτες.
Εμείς, από την πλευρά μας, είχαμε «χτίσει» το προηγούμενο διάστημα ένα καλό σερί σε Πρωτάθλημα και Ευρώπη, νικήσαμε μεν τον Πανιώνιο, ωστόσο, μετά τη διακοπή δεν ξέρουμε πόσο γρήγορα μπορούμε να βρούμε ξανά τη φόρμα μας.
Πρέπει να είμαστε, όμως, αισιόδοξοι. Μιλήσαμε με τα παιδιά και καταλαβαίνουν τη σημασία του αγώνα για την πορεία μας στην Ευρώπη».
Το Art Project Space παρουσιάζει την Πέμπτη 7 Μαΐου τη συλλεκτική έκδοση Πειρατές, με πρωτότυπα χαρακτικά του Νίκου Κυριακόπουλου. Εκεί όπου η τέχνη είναι τρόπος ζωής
LIVE: Ζάλγκιρις – Φενέρμπαχτσε. Παρακολουθήστε live στις 20:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ζάλγκιρις – Φενέρμπαχτσε για το Game 3 των play offs της Euroleague. Τηλεοπτικά από Novasports 5.