Καμίνια: Η επιχείρηση πυροτεχνουργών του στρατού για την απομάκρυνση της χειροβομβίδας
Από την χειροβομβίδα είχε αφαιρεθεί η περόνη και ήταν παγιδευμένη ουσιαστικά με ταινία, με τέτοιο τρόπο που όποιος την έπαιρνε και την μετακινούσε θα μπορούσε να σκάσει στα χέρια του.
Συναγερμός σήμανε νωρίτερα στην αστυνομία ύστερα από ενημέρωση για χειροβομβίδα κοντά σε πυλωτή πολυκατοικίας στην οδό Γέρμα στα Καμίνια.
Αμέσως ο χώρος αποκλείστηκε ενώ διακόπηκε η κίνηση των οχημάτων στην οδό Καπετάν Γέρμα από την οδό Αιγάλεω έως την οδό Αιτωλικού.
Παγιδευμένη να εκραγεί
Από την χειροβομβίδα είχε αφαιρεθεί η περόνη και ήταν παγιδευμένη ουσιαστικά με ταινία, με τέτοιο τρόπο που όποιος την έπαιρνε και την μετακινούσε θα μπορούσε να σκάσει στα χέρια του.
Η χειροβομβίδα εντοπίστηκε ακριβώς δίπλα από μοτοσικλέτα η οποία ανήκει σύμφωνα με πληροφορίες είναι σε αστυνομικό που υπηρετεί στις φυλακές Κορυδαλλού.
Επί τόπου έσπευσε για έλεγχο κλιμάκιο του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών ενώ στη συνέχεια πυροτεχνουργοί του στρατού την απομάκρυναν με ασφάλεια.
Βίντεο
από τη στιγμή της απομάκρυνσης της χειροβομβίδας
Οι κάτοικοι της περιοχής είχαν κληθεί να ανέβουν στους πιο πάνω ορόφους της πολυκατοικίας και από τα διπλανά κτίρια, ούτως ώστε να μην αντιμετωπίσουν κάποιο κίνδυνο σε περίπτωση κάποιας έκρηξης.
- Ισραήλ: «Σε υψηλή ετοιμότητα» για το Ιράν και σε «συντονισμό» με τις ΗΠΑ
- ΕΕ – ΗΠΑ: «Στοίχημα με ρίσκο» αποκαλεί ο CEO της UBS την αποεπένδυση από την αμερικανική οικονομία
- Ο Τραμπ είχε μια «πολύ σημαντική τηλεφωνική επικοινωνία» με τον Ερντογάν που «συμπαθεί πολύ»
- ΗΠΑ: Μαίνεται η επιδημία ιλαράς λόγω της δυσπιστίας έναντι των εμβολίων
- Βενεζουέλα: Νέο ρεσάλτο, το 7ο, των ΗΠΑ στην Καραϊβική
- Μεντιλίμπαρ: «Δείξαμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε»
