Κέιτ Μίντλετον και Πρίγκιπας Γουίλιαμ: Το ταξίδι τους στην Ουαλία
Κέιτ και Γουίλιαμ: Πρώτη κοινή εμφάνιση στην Ουαλία μετά από ένα χρόνο.
Στην Ουαλία βρίσκονται τιε τελευταίες ημέρες ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η πριγκίπισσα Κέιτ Μίντλετον, με αφορμή τους εορτασμούς για την ανεξαρτητοποίησή της, την 1η Μαρτίου.
Το ζευγάρι διανύει μια από τις πιο ήρεμες περιόδους της κοινής ζωής τους, μετά τη σοβαρή περιπέτεια της Κέιτ με τον καρκίνο και την απομάκρυνση της από τα πριγκιπικά καθήκοντα.
Στην Ουαλία ένα χρόνο μετά
Η επίσκεψη της Κέιτ Μίντλετον και του πρίγκιπα Γουίλιαμ στην Ουαλία είναι η πρώτη μετά τον Οκτώβριο του 2023, όταν η Κέιτ Μίντλετον διαγνώστηκε με καρκίνο και στη συνέχεια για έναν σχεδόν χρόνο υποβλήθηκε σε σχετική θεραπεία.
Το βασιλικό ζεύγος βρέθηκε σε σχετική εκδήλωση ενόψει της εθνικής εορτής στην Ουαλία, της Ημέρας του Αγίου Δαβίδ την 1η Μαρτίου.
Οι δύο τους έφτασαν με τρένο στο σημείο και αναρτήσεις στα social media έδειχναν πλάνα τους να περπατούν σε μια πλατφόρμα με τη γεωγραφική ετικέτα “Κάρντιφ, Ουαλία”.

Τι έκανε το πριγκιπικό ζευγάρι στην Ουαλία
Ο πρώτος σταθμός τους ήταν η διάσημη αγορά Pontypridd, λίγο έξω από το Κάρντιφ, όπου είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν στους χώρους και να συνομιλήσουν με ντόπιους επιχειρηματίες.
Κέιτ Μίντλετον: Ιδιαίτερα ευδιάθετη
Η Κέιτ, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, φορούσε ένα κόκκινο παλτό του σχεδιαστή Αλεξάντερ Μακ Κουίν, καθώς και μια μακριά φούστα με μπότες, με τα μαλλιά της να είναι ελαφρώς κυματιστά.
Το πριγκιπικό ζευγάρι ξεκίνησε από την αγορά, όπου περιηγήθηκαν στα καταστήματα με τα άνθη και πέρασαν από το The Welsh Cake Shop. Εκεί, μαζί με την ιδιοκτήτρια Theresa Conner, φόρεσαν ποδιές και επιδόθηκαν στην παρασκευή γλυκών.
- Super League 2: Υποβιβασμός για την Καβάλα (3-1, vid) – Σώθηκαν ΠΑΟΚ Β’ και Νέστος Χρυσούπολης (1-1)
- Καστοριά: Εξαπάτησαν τηλεφωνικά 93χρονη και απέσπασαν χρυσές λίρες και μετρητά
- Η σέλφι και τα… χαμόγελα του Νίκου Ανδρουλάκη με τον Πέδρο Σάντσεθ στη Βαρκελώνη
- Μεγάλη φωτιά στην Ακράτα – Ήχησε το 112 για εκκένωση στην Άνω Πορόβιτσα
- Θεσσαλονίκη: Σε κλίμα συγκίνησης το τελευταίο αντίο στον επιζώντα του Άουσβιτς, Χάιντς Κούνιο
- Ολυμπιακός: Όσα «είπε» ο Μεντιλιμπαρ με την αποστολή…
- Ψηφιακό πελατολόγιο: Στην τσιμπίδα συνεργεία, φανοποιεία, πλυντήρια
- Ήταν ο Αλέν Ντελόν δολοφόνος στην πραγματική ζωή; Μόνο τρία άτομα γνωρίζουν την αλήθεια
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 18.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/daniel-olah-enaFJelpNxY-unsplash-1-315x220.jpg)





































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442