Για δεύτερη μέρα σημειώνονται σήμερα προβλήματα στην διεξαγωγή της κυκλοφορίας των συρμών στο Μετρό Θεσσαλονίκης.
Πιο συγκεκριμένα, η κίνηση σε ένα τμήμα γίνεται μόνο από τη μία τροχιά, ενώ ο σταθμός της 25ης Μαρτίου λειτουργεί ως σταθμός μετεπιβίβασης.
Πώς διεξάγεται η κυκλοφορία των συρμών στο Μετρό Θεσσαλονίκης
Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η ιστοσελίδα του Μετρό της Θεσσαλονίκης, η κυκλοφορία από τον σταθμό 25ης Μαρτίου έως τον σταθμό Νέα Ελβετία πραγματοποιείται μόνο μέσω της Τροχιάς 2. Μεταξύ Νέου Σιδηροδρομικού Σταθμού και σταθμού 25ης Μαρτίου τα δρομολόγια διεξάγονται κανονικά και από τις δύο τροχιές.
Όσοι επιβάτες επιθυμούν να συνεχίσουν τη διαδρομή τους θα πρέπει να μεταβούν στον σταθμό της 25ης Μαρτίου από την τροχιά 1 στην τροχιά 2 και αντιστρόφως, ολοκληρώνει η ανακοίνωση.
Η προβληματική αυτή κυκλοφορία έχει προκαλέσει μεγάλες αναμονές, που ξεπερνούν ακόμη και τα 7 λεπτά στον σταθμό της Νέας Ελβετίας.
Αντίστοιχα προβλήματα αντιμετώπισε το Μετρό χθες, Τρίτη, καθώς και στις 21 Φεβρουαρίου.
Σύμφωνα με νέα έρευνα, οι πολεμικές τέχνες δεν αποτελούν απλά μια μορφή φυσικής δραστηριότητας, αλλά μια σύνθετη πρακτική που συνδυάζει κίνηση, συγκέντρωση, αναπνοή και κοινωνική αλληλεπίδραση
Οι Πανελλαδικές συνεχίστηκαν σήμερα για τους υποψήφιους των ΓΕΛ με την εξέταση σε Αρχαία Ελληνικά, Μαθηματικά και Βιολογία - Το in σε συνεργασία με το φροντιστήριο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ παρουσιάζει τις απαντήσεις
Οι Πανελλαδικές συνεχίζονται με τους υποψήφιους των ΓΕΛ να εξετάζονται σε μαθήματα προσανατολισμού - Το in σε συνεργασία με το φροντιστήριο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ παρουσιάζει τις πρώτες εκτιμήσεις για τα θέματα
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ εξετάζονται στα Αρχαία Ελληνικά (Ομάδα Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών), τα Μαθηματικά (Ο.Π. Θετικών Σπουδών και Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής) και τη Βιολογία (Ο.Π. Σπουδών Υγείας)