
Απίθανο σόου Νεϊμάρ: Γκολ με απευθείας κόρνερ και δύο ασίστ ο Βραζιλιάνος (pic, vid)
Ο Νεϊμάρ πέτυχε το 140ό γκολ του σε 235 αγώνες με τη φανέλα της Σάντος, από αευθείας εκτέλεση κόρνερ και έδωσε δύο ασίστ, κόντρα στην Ιντερ ντε Λιμέιρα.
Ο Νεϊμάρ άρχισε να κάνει τα «μαγικά» του και να δίνει απαντήσεις στους επικριτές του. Ο διάσημος επιθετικός ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής στη νίκη με 3-1 της Σάντος επί της Ιντερ ντε Λιμέιρα, μ’ ένα γκολ και δύο ασίστ. Μάλιστα το γκολ το πέτυχε με απευθείας εκτέλεση κόρνερ!
Η μπάλα βρήκε στο δοκάρι και κατέληξε στα δίχτυα του ανήμπορου ν’ αντιδράσει τερματοφύλακα, με τον «Νέι» να γνωρίζει την αποθέωση από τις κερκίδες.
Απίθανο γκολ από τον Νεϊμάρ
NEYMAR REALLY HIT AN OLÍMPICO.
???
(via @TNTSportsBR)pic.twitter.com/JRW5pAGDYT
— B/R Football (@brfootball) February 23, 2025
Ο 33χρονος επιθετικός πέτυχε έτσι το 140ο γκολ του σε 235 αγώνες με τη φανέλα της Σάντος, την οποία άφησε το 2013 για να πάει στην Ευρώπη και την Μπαρτσελόνα. Είναι επίσης το δεύτερο του γκολ από την ημέρα που άφησε την Αλ Χιλάλ για να επιστρέψει στη χώρα του και στην ομάδα που τον ανέδειξε.
Minha maior alegria é jogar FUTEBOL ?? pic.twitter.com/rQ42Rri2Sw
— Neymar Jr (@neymarjr) February 24, 2025
- Χάος στη Βολιβία με τον στρατό στους δρόμους – Ανυποχώρητοι οι διαδηλωτές μετά τους 4 νεκρούς του Σαββάτου
- Ο Μαμντάνι ενισχύει την παρουσία της αστυνομίας σε τζαμιά μετά την επίθεση – «Φριχτή κατάσταση» για τον Τραμπ
- Βολιβία: Επεισόδια σε αντικυβερνητική διαδήλωση στην πρωτεύουσα Λα Παζ
- Πυρκαγιά «εξαπλώνεται γρήγορα» σε προάστιο του Λος Άντζελες
- Στο «κόκκινο» η Αλικαρνασσός για τις «γκρίζες ζώνες» του Κτηματολογίου
- Νέα Υόρκη: Ο Μαμντάνι έκανε ένα μικρό θαύμα – Έκλεισε «τρύπα» 12 δισ. στον προϋπολογισμό


