Όλη η χώρα κατεβάζει ρολά στις 28 Φεβρουαρίου, ημέρα πανεργατικής απεργίας για τα Τέμπη, με τις συγκεντρώσεις που καλούν οι συγγενείς των θυμάτων στο Σύνταγμα και τις άλλες πόλεις της Ελλάδας να αναμένεται να είναι μεγαλειώδεις.
Ο γενικός γραμματέας του σωματείου ΣΕΛΜΑ ανέφερε σε ανάρτησή του ότι οι εργαζόμενοι σε Μετρό, ΗΣΑΠ και Τραμ θα εξυπηρετήσουν στις 28 Φεβρουαρίου την προσέλευση και την αποχώρηση των διαδηλωτών από τη συγκέντρωση.
Ο ίδιος ανέφερε ότι λεπτομέρειες σχετικά με τις ακριβείς ώρες λειτουργίας των ΜΜΜ θα ανακοινωθούν επίσημα από τα σωματεία τις επόμενες ημέρες.
Αναλυτικά η ανάρτηση του ΓΓ του ΣΕΛΜΑ
«Επειδή μας ρωτάτε και έχετε δικαιολογημένη αγωνία για το τι θα γίνει με τις Σταθερές Συγκοινωνίες της Αθήνας (ΜΕΤΡΟ-ΗΣΑΠ-ΤΡΑΜ) την Παρασκευή στις 28/2/25 εν όψει των συγκεντρώσεων που κάλεσε ο σύλλογος συγγενών θυμάτων Τεμπών 2023.
Πρέπει να γνωρίζετε ότι οι εργαζόμενοι, πήραμε απόφαση, να εξυπηρετήσουμε την προσέλευση και την αποχώρηση του κόσμου προς και από το κέντρο της Αθήνας, ώστε να εξασφαλιστεί η μαζικότερη δυνατή συμμετοχή διαδηλωτών.
Για περισσότερες λεπτομέρειες θα βγουν ανακοινώσεις επίσημα με τις σφραγίδες των σωματείων μας, τις επόμενες ημέρες».
Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας δεν μπορεί να κρυφτεί πίσω από μια ΕΔΕ που διετάχθη άρον - άρον μετά τη δημοσιοποίηση και την πολιτική ανάδειξη του περιστατικού, για να αποφύγει την ανάληψη σοβαρής πολιτικής ευθύνης της, λέει το ΠΑΣΟΚ
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου