Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ χρησιμοποίησε σαν αλλαγή τον Λουίς Πάλμα, στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με τον ΠΑΟΚ και ο ακραίος επιθετικός της ομάδας του Πειραιά είχε δύο πολύ καλές ευκαιρίες για να πετύχει το τρίτο γκολ των «ερυθρόλευκων».
Η πρώτη ήταν στο 65′, όταν ο άσος του Ολυμπιακού σούταρε από καλή θέση άουτ.
Η δεύτερη ευκαιρία όμως ήταν η μεγαλύτερη, καθώς ο Πάλμα βρέθηκε τετ α τετ με τον Κοτάρσκι αλλά πλάσαρε άουτ στο 66′.
Δύο καλές ευκαιρίες μέσα σ’ ένα λεπτό για τον Ολυμπιακό, με πρωταγωνιστή τον Πάλμα.
Η μουσική παράσταση «ASTORIA» μάς μεταφέρει στη Νέα Υόρκη του Μεσοπολέμου, εκεί όπου μια μικρή Ελλάδα γεννιέται μέσα σε ένα καφενείο στην καρδιά της Αστόριας και το τραγούδι γίνεται φωνή, παρηγοριά και αντίσταση.
Το πρώτο βήμα πρόκρισης στα τελικά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος 2027 θέλει να κάνει το απόγευμα της Τετάρτης (13/5, 19:30) η Εθνική χάντμπολ των ανδρών, απέναντι στην Ολλανδία.
Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στην Ιταλία τη Μπρέσια το βράδυ της Τετάρτης (13/5, 21:30) για την 5η αγωνιστική της προημιτελικής φάσης του LEN Champions League.