Μεγάλη νίκη για την Άστον Βίλα, στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής της Premier League.
Η ομάδα του Ουνάι Έμερι επικράτησε με ανατροπή της Τσέλσι με σκορ 2-1 (δείτε εδώ τα highlights), με τον Ασένσιο να αναλαμβάνει τον ρόλο του απόλυτου πρωταγωνιστή για τον σύλλογο από το Μπέρμιγχαμ, καθώς πέτυχε και τα δύο γκολ της ομάδας του. Το δεύτερο, μάλιστα, το έβαλε στο 89′.
Με αυτή τη νίκη η Βίλα ανέβηκε στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα έχοντας μαζέψει μέχρι στιγμής 42 πόντους, ενώ η Τσέλσι έμεινε στους 43 και παραμένει εκτός τετράδας που οδηγεί στο επόμενο Champions League.
Στο 9ο λεπτό ο Καϊσέδο έκανε το γύρισμα από δεξιά και ο Φερνάντες πλάσαρε εξ επαφής για το 0-1 ενώ στο 11’ το σουτ του Νέτο έξυσε τα δοκάρια της Βίλα. Στο 53’ και στο 54’ τα σουτ του Νέτο έφυγαν έξω και στο 58’ ο Κας σέντραρε από δεξιά, ο Ράσφορντ έκανε το γύρισμα στο δεύτερο δοκάρι και ο Ασένσιο σε κενό τέρμα έγραψε το 1-1.
Και σαν να μην έφτανε αυτό για τους Λονδρέζους, στο 89ο λεπτό ο Ασένσιο πλάσαρε από το πέναλτι, ο Γιόργκενσεν έχασε την μπάλα κι έτσι ήρθε το 2-1.
Η μουσική παράσταση «ASTORIA» μάς μεταφέρει στη Νέα Υόρκη του Μεσοπολέμου, εκεί όπου μια μικρή Ελλάδα γεννιέται μέσα σε ένα καφενείο στην καρδιά της Αστόριας και το τραγούδι γίνεται φωνή, παρηγοριά και αντίσταση.
Μετά την Αρμάνι Μιλάνο στη Euroleague, η πόλη αναμένεται να έχει εκπροσώπηση και στο νέο πρότζεκτ του NBA Europe, με τη συμμετοχή της... ποδοσφαιρικής Μίλαν.
Εμμανουήλ Καραλής και Ελίνα Τζένγκο ξεκινούν τις θερινές υποχρεώσεις τους σε Κίνα και Ιαπωνία, αντίστοιχα, ενώ εντός συνόρων κάνει την πρεμιέρα του και ο Μίλτος Τεντόγλου.