
Ντουράντ: «Θα έπαιζα στην Μπαρτσελόνα ή στην Μονακό» (pic)
Έβαλε… φωτιές ο Ντουράντ. Τι είπε ο Αμερικανός σούπερ σταρ για το ενδεχόμενο να αγωνιστεί στην Euroleague.
Ο Κέβιν Ντουράντ αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο να παίξει στη Euroleague, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου του NBA All-Star Game 2025.
Η απάντηση του σταρ του Φοίνιξ έβαλε… φωτιές! Ο Αμερικανός δήλωσε ότι η Μπαρτσελόνα και η Μονακό θα ήταν ωραίοι προορισμοί σε περίπτωση που αποφάσιζε να αγωνιστεί στην Ευρώπη.
«Δεν ξέρω. Είμαι λίγο σκεπτικός αυτήν τη στιγμή. Θα παίξω στο ΝΒΑ, αλλά μου αρέσει πολύ να παρακολουθώ την Ευρωλίγκα», απάντησε και ρωτήθηκε εκ νέου από τον ρεπόρτερ για το αν η Βαρκελώνη θα ήταν ένα ωραίο μέρος για να παίξει μπάσκετ. «Θα ήταν καλά. Και στη Μονακό το ίδιο. Τώρα όμως μου αρέσει το Φοίνιξ. Θα μείνω εδώ», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αμερικανός σούπερ σταρ του NBA.
Δείτε τη σχετική ανάρτηση:
Barcelona and Monaco might be gearing up for Kevin Durant signing in the EuroLeague offseason ?
Via @Canyameridis71 pic.twitter.com/Qv3IzRufWY
— BasketNews (@BasketNews_com) February 17, 2025
Ο Ντουράντ είχε βρεθεί στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας τον Μάιο του 2022 για το ματς του Ολυμπιακού με τη Μονακό για τα play offs της EuroLeague και είχε μείνει έκπληκτος με την ατμόσφαιρα από τον κόσμο των «ερυθρόλευκων».
Θυμίζουμε ότι ο Κέβιν Ντουράντ θα κλείσει τα 37 του τον προσεχή Σεπτέμβριο, με τον πολύπειρο γκαρντ να έχει συμβόλαιο με τους Σανς ως το καλοκαίρι του 2026 έναντι 54.5 εκατομμυρίων δολαρίων.
- Αυτοκίνητο έπεσε στην παρέλαση του Pride του Βερολίνου – Τουλάχιστον ένας νεκρός και «αρκετοί τραυματίες»
- Το Ιράν δημοσίευσε τις λίστες των ζημιών που έχει προκαλέσει στον αμερικανικό στρατό στη Μέση Ανατολή
- Συγκλονίζει ο οδηγός μηχανής που καταπλακώθηκε από τη σκαλωσιά στον Πειραιά – «Άρχισα να φωνάζω βοήθεια»
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 26.07.2026]
- Γιορτή σήμερα 26 Ιουλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Καστοριά: Επιχείρηση διάσωσης 78χρονου που είχε πέσει σε γκρεμό




