Πήγε χτυπημένη να καταγγείλει ενδοοικογενειακή βία και επιτέθηκε στους αστυνομικούς
Ο άγριος καβγάς ζευγαριού κατέληξε σε αλληλομηνύσεις για ενδοοικογενειακή βία ενώ το επεισόδιο συνεχίστηκε στο ΑΤ Πατησίων
Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη μέσα σε αστυνομικό τμήμα όταν μία γυναίκα πήγε να καταγγείλει ενδοοικογενειακή βία.
Όλα συνέβησαν όταν μία 42χρονη γυναίκα κάλεσε την Άμεση Δράση λέγοντας πως ο 38χρονος σύντροφός της την ξυλοκόπησε άγρια μέσα στο σπίτι τους. Συγκεκριμένα, ανέφερε πως είναι χτυπημένη σε κεφάλι και πρόσωπο.
Στο αστυνομικό τμήμα
Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο την είδαν χτυπημένη και με αίματα σε διάφορα σημεία του προσώπου της. Ο σύντροφός της, ο οποίος ήταν στο σημείο υποστήριξε πως εκείνη του επιτέθηκε δαγκώνοντάς του τη μύτη.
Με τη συνοδεία αστυνομικών έφτασαν στο αστυνομικό τμήμα Πατησίων ώστε να γίνει η καταγγελία αλλά σύντομα τα πράγματα πήραν άλλη τροπή.
Η γυναίκα δεν βρισκόταν σε καλή ψυχολογική κατάσταση, φώναζε και ήταν εκτός εαυτού, και οι αστυνομικοί προσπάθησαν να την ηρεμήσουν. Τότε όμως, εκείνη τους επιτέθηκε.
Συγκεκριμένα, αποπειράθηκε να δαγκώσει έναν αστυνομικό στο χέρι. Στη συνέχεια τα πράγματα ηρέμησαν και το ζευγάρι αναμένεται να δικαστεί στις 24 Φεβρουαρίου για ενδοοικογενειακή βία.
- Τεντόγλου: Το Σάββατο (24/1) στην Παιανία η πρεμιέρα του για το 2026
- Οι Arctic Monkeys επιστρέφουν με νέο κομμάτι και για καλό σκοπό
- Τραμπ: «Άσχημα πράγματα θα συμβούν» στην Ευρώπη και το Ηνωμένο Βασίλειο αν «δεν αλλάξουν τον τρόπο τους»
- Ο Πάπας Λέων ΙΔ’ προσκλήθηκε να συμμετάσχει στο «Συμβούλιο Ειρήνης» του Τραμπ
- Ο Λανουά δεν ξέρει σε ποιους να στηριχθεί
- Κικίλιας στο Ναυτικό Επιμελητήριο Ελλάδος: Όταν συνεργαζόμαστε, τα αποτελέσματα είναι πραγματικά και μετρήσιμα

