
Η ανδρική ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού παρακολουθεί το ντέρμπι «αιωνίων» στις γυναίκες (pics)
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας και οι παίκτες του βρίσκονται στο γήπεδο για να παρακολουθήσουν από κοντά το ντέρμπι ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό για το Κύπελλο Γυναικών.
Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός κοντράρονται στον δεύτερο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος στο μπάσκετ γυναικών στα «Δύο Αοράκια».
Η ανδρική ομάδα των Ερυθρόλευκων, που σήμερα έχει ρεπό μετά την πρόκρισή στον δικό της τελικό του Κυπέλλου, βρίσκεται στο γήπεδο για να παρακολουθήσει από κοντά τις προσπάθειες των παικτριών των ομάδων.
Ο φωτογραφικός φακός φυσικά τους έπιασε στις κερκίδες του κλειστού με τους Μιλουτίνοφ, Φουρνιέ, Βεζένκοφ, Παπανικολάου, Λαρεντζάκη, Μήτρου-Λονγκ, ΜακΚίσικ και Σπάρταλη να είναι… πρώτες μούρες.
Φυσικά εκεί βρίσκεται και ο Γιώργος Μπαρτζώκας με τους συνεργάτες τους για να δουν με τη σειρά τους την αναμέτρηση.
Δείτε εικόνες:
- Από το American Pie στην Αφρική και το OnlyFans: Η ζωή της Σάνον Ελίζαμπεθ δεν είναι συνηθισμένη
- Τα μετρητά επιστρέφουν και υπάρχει λόγος για αυτό – Το φυσικό χρήμα μπορεί να είναι απαραίτητο
- Δισεκατομμυριούχοι στις ΗΠΑ φτιάχνουν σχολεία… μόνο για τα παιδιά τους
- Ποιες ενέργειές μας περνάνε στον σκύλο το μήνυμα ότι το εξωτερικό περιβάλλον είναι γενικευμένος κίνδυνος
- Κεφαλονιά: Εμπλοκή και άλλων ατόμων στον θάνατο της 19χρονης εξετάζουν οι Αρχές – Προφυλακιστέοι οι τρεις κατηγορούμενοι
- Ο Σπανούλης, το τηλεφώνημα της Ντουμπάι και η αρνητική απάντηση





