Οκτώ σχολικά προαύλια της Αθήνας μετατρέπονται σε ανοιχτούς χώρους παιχνιδιού και χαράς τα Σαββατοκύριακα! Μετά την δοκιμαστική περίοδο, ο Δήμος Αθηναίων, συνεχίζει το πρόγραμμα «Ανοιχτά Προαύλια» σε όλες τις Δημοτικές Κοινότητες της πόλης.
Από το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2025 και κάθε Σαββατοκύριακο, 09:00 -17:00, μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου θα έχουν την ευκαιρία να αξιοποιήσουν τον ελεύθερο χρόνο τους σε έναν οικείο χώρο, τα προαύλια των σχολείων τους.
Η δράση θα επαναλαμβάνεται κάθε Σαββατοκύριακο μέχρι το τέλος της σχολικής χρονιάς, εκτός των επίσημων αργιών, όπως αναφέρει ο Δήμος Αθηναίων σε ανακοίνωση του.
Το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά παρουσιάζει το έργο σύγχρονου χοροθεάτρου της Βαλεντίνης Γιαννοπούλου MyCenae. Μια παράσταση για τον μύθο των Ατρειδών. Για μια και μοναδική βραδιά την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου στις 20.30