Ο αμερικανός βουλευτής, Τζον Λάρσον, «πάγωσε» κατά τη διάρκεια ομιλίας του στο Κογκρέσο
Ο 76χρονος βουλευτής ήταν προγραμματισμένο να δώσει μια πεντάλεπτη ομιλία. Η ομάδα του μετά το περιστατικό και το βίντεο που κυκλοφόρησε έσπευσε να δώσει εξηγήσεις.
Ο αμερικανός βουλευτής Τζον Λάρσον φάνηκε να «παγώνει» στη μέση της ομιλίας του στο βήμα της Βουλής των Αντιπροσώπων, σύμφωνα με βίντεο που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο.
Η ομάδα του απέδωσε το περιστατικό σε μια «ανεπιθύμητη αντίδραση» σε ένα νέο φάρμακο που του είχε συνταγογραφηθεί.
Ο 76χρονος Δημοκρατικός από το Κονέκτικατ βρισκόταν στη μέση μιας παθιασμένης ομιλίας σχετικά με ανησυχίες για την Κοινωνική Ασφάλιση, μετά την πρόσφατη έγκριση της κυβέρνησης Τραμπ να παραχωρήσει στον Έλον Μασκ πρόσβαση σε ευαίσθητες πληροφορίες πληρωμών μέσω του Υπουργείου Οικονομικών των ΗΠΑ.
Άδειο βλέμμα και μπερδεμένα λόγια
Τότε, ξαφνικά, ο βουλευτής σταματά να μιλά και κοκαλώνει. Η ομιλία του ήταν προγραμματισμένη να κρατήσει πέντε λεπτά.
- Έπος: Δεύτερη ασίστ ο Μέσι, γκολ ο Λουτάρο και ολική ανατροπή! (vid)
- Γιορτή σήμερα 16 Ιουλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη16.07.2026]
- Γκολάρα του Έντσο και 1-1 η Αργεντινή! (vid)
- Κρήτη: Συνελήφθη άνδρας για τη μεγάλη φωτιά στο Μελιδοχώρι – Έκανε εργασίες με τροχό
- Βίσωνας επιτέθηκε σε 65χρονο στο Γέλοουστοουν και τον πέταξε 3 μέτρα στον αέρα – «Μου χάρισε την ζωή» [βίντεο]





