
Ο Τσακαλίδης δεν έδωσε πέναλτι – μαρς υπέρ του Ολυμπιακού – Καθαρό χέρι του Ντέλι σε κεφαλιά του Κωστούλα (vid)
Ο διαιτητής Αλέξανδρος Τσακαλίδης δεν έδωσε πέναλτι υπέρ του Ολυμπιακού σε χέρι του Ντέλι μετά από κεφαλιά του Κωστούλα
Ο Ολυμπιακός έχασε μια… ντουζίνα ευκαιρίες στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης αλλά τελικά οι «ερυθρόλευκοι» έμειναν στο 1-1 απέναντι στους Αρκάδες.
Το σίγουρο όμως είναι ότι τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι πολύ διαφορετικά, αν ο διαιτητής της αναμέτρησης, Αλέξανδρος Τσακαλίδης δεν έκανε μεγάλο λάθος στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα.
Ένα λάθος που επηρεάσε την έκβαση της αναμέτρησης, καθώς ο ρέφερι δεν έδωσε καθαρό πέναλτι υπέρ του Ολυμπιακού, σε χέρι του Ντέλι μετά από κεφαλιά του Κωστούλα.
Ο Ζέλσον Μαρτίνς έκανε την σέντρα από δεξιά, ο Κωστούλας έπιασε την κεφαλιά και η μπάλα βρήκε το χέρι του αμυντικού του Αστέρα Τρίπολης.
Ξεκάθαρη η παράβαση και ο διαιτητής έπρεπε να καταλογίσει πέναλτι υπέρ της ομάδας του Πειραιά, στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου.
Ο Τσακαλίδης όμως δεν καταλόγισε την παράβαση, έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι και το λάθος του ρέφερι έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην απώλεια δύο βαθμών για τον Ολυμπιακό.
Ο Τσακαλίδης αλλά και ο Φωτιάς στο VAR έκλεισαν τα μάτια σε αυτή την περίπτωση πεντακάθαρου πέναλτι και ο διαιτητής δεν έδειξε την άσπρη βούλα.
Θα πρέπει μάλιστα να σημειωθεί πως οι παίκτες του Ολυμπιακού διαμαρτυρήθηκαν έντονα στον διαιτητή, αλλά ο Τσακαλίδης έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι.
Ήταν μια απόφαση που διαμόρφωσε το αποτέλεσμα της αναμέτρησης, καθώς ο διαιτητής έπρεπε να έχει καταλογίσει το πέναλτι υπέρ των «ερυθρόλευκων».
- Το πόθεν έσχες του Νίκου Ανδρουλάκη – Δείτε αναλυτικά
- «Ο Ρεμπρόφ συμφώνησε και αναλαμβάνει τον Παναθηναϊκό» – Τι απαντούν οι Πράσινοι
- MEGA Stories: Ιστορίες από τσιμέντο στις Κυκλάδες
- Εκλογές 11ης Μαΐου 1958: Η Δεξιά εγέννησε την Αριστερά
- Το 1566 σε νοσοκομεία της περιφέρειας Πειραιά και Αιγαίου
- «Η γη της ελιάς»: Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο στο MEGA


