
Ο Παναθηναϊκός κοντράρεται απόψε στο ΟΑΚΑ με την Αναντολού Εφές
Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Αναντολού Εφές (21:15), στο κλειστό του ΟΑΚΑ για την 26η αγωνιστική της Euroleague και θέλει να νικήσει για να προλάβει την τετράδα.
Ο Παναθηναϊκός μετά την οριακή νίκη απέναντι στη Φενέρμπαχτσε, αντιμετωπίζει άλλη μία τούρκικη ομάδα στο ΟΑΚΑ, την Εφές και θέλει τη νίκη για την 26η αγωνιστική της Euroleague προκειμένου να προλάβει το «τρένο» της τετράδας.
Η Εφές έρχεται στην Αθήνα με κεκτημένη ταχύτητα μετά την 100αρα απέναντι στην Ρεάλ και ψάχνει και εκείνη νίκες για να μπει στις θέσεις που οδηγούν στα play-in της διοργάνωσης.
Η είδηση για τους πράσινους ήταν η αποχώρηση του Κώστα Αντετοκούνμπο. Ο Εργκίν Αταμάν ανακοίνωσε την αποχώρηση του Έλληνα σέντερ, ο οποίος αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στη Μούρθια έως το τέλος της σεζόν. Μάλιστα για την εξέλιξη αυτή έχει ενημερωθεί ήδη ο παίκτης, όπως υπογράμμισε ο προπονητής του Παναθηναϊκού.
Από εκεί και πέρα, τα προβλήματα παραμένουν, με τους Ματίας Λεσόρ, Ομέρ Γιουρτσέβεν και Μάριους Γκριγκόνις να είναι εκτός δράσης για τον Παναθηβαϊκό.
Στην αντίπερα όχθη, η Εφές ταξίδεψε στην Ελλάδα με μια πολύ σημαντική απουσία. Ο Σέιν Λάρκιν δεν θα ενισχύσει την ομάδα του, λόγω τραυματισμού, με την ομάδα του Λούκα Μπάνκι να φτάνει αργά το βράδυ της Τετάρτης στη χώρα μας, λόγω της χιονόπτωσης που πλήττει την Κωνσταντινούπολη.
- Ιράν: Δύο άνδρες εκτελέστηκαν δι’ απαγχονισμού για τις αντικυβερνητικές διαδηλώσεις του Ιανουαρίου
- Τσιτσιπάς: Η απονομή του τροπαίου στο Γκστάαντ και η ατάκα για την… αγελάδα (vid)
- Το smartphone καταστρέφει τους αντίχειρές σας – Να πώς μπορείτε να το αποτρέψετε
- «Μολυσμένη μητέρα» – Γιατί ο Κιμ Γιονγκ Ουν σβήνει την ίδια του τη μάνα από την ιστορία της Βόρειας Κορέας
- Μεσσηνία: Προθεσμία να απολογηθούν την Τετάρτη πήραν οι τρεις συλληφθέντες για τους εμπρησμούς
- Τη μεγαλύτερη απειλή στις πτήσεις την κουβαλάμε πάνω μας
