
Ερνανγκόμεθ: «Είναι τέλειο δίδυμο ο Ναν με τον Σλούκα»
Ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ μίλησε για τη νίκη του Παναθηναϊκού, ενώ στάθηκε και στο δίδυμο του Σλούκα με τον Ναν.
Ο Παναθηναϊκός πήρε μια πολύ σημαντική νίκη απέναντι στη Φενέρμπαχτσε, με τον Χουάντσο Ερνανγκόμεθ να έχει κομβική παρουσία στο παιχνίδι.
Ο Ισπανός φόργουορντ τόνισε πως νιώθει τέλεια με το αποτέλεσμα, ενώ στάθηκε και στις εμφανίσεις που έκαναν οι Κώστας Σλούκας και Κέντρικ Ναν.
Οι δηλώσεις του Χουάντσο Ερνανγκόμεθ:
Για το ματς: «Νιώθω τέλεια, πήραμε τη νίκη. Έχουν πολύ καλή ομάδα, έναν πολύ καλό προπονητή και παίζουν όμορφο μπάσκετ. Στο τέλος όμως πήραμε τη νίκη».
Για τη μεγαλύτερη προσπάθεια που χρειάζεται λόγω των απουσιών στους ψηλούς: «Πρέπει να κάνεις ό,τι χρειαστεί για να κερδίσουμε. Εύχομαι να έπαιζαν ο Ματίας, ο Ομέρ και ο Κώστας. Από την στιγμή που λείπουν πρέπει να κάνουμε περισσότερα πράγματα».
Για το πόσο άνετα νιώθει όταν παίζουν καλά ταυτόχρονα ο Ναν με τον Σλούκα: «Είναι τέλειο δίδυμο. Και ο Τζέριαν έπαιξε καλά και ο Λορέντσο. Έχουμε πολλούς παίκτες και όταν βγαίνουν έξω κάνουν αυτά τα μαγικά».
- Βασίλης Βασιλικός: Τα σφάλματα της ασφάλτου
- Σουβλάκι: Ακρίβεια και… παράδοση βγάζουν την πατάτα από το τυλιχτό
- «Ο Παναθηναϊκός είναι σε προχωρημένες επαφές με τον Μπαντιό»
- Τραγωδία στη Λάρισα – Νεκρός 15χρονος σε τροχαίο με μηχανάκι
- Σάκκαρη – Νόσκοβα 2-0: Πήρε το ντέρμπι και την πρόκριση στον δεύτερο γύρο του Ρολάν Γκαρός
- Ζάκυνθος: Ρίσκαρε τη ζωή του για μια… selfie o 22χρονος τουρίστας που έπεσε στον γκρεμό στην παραλία του Ναυαγίου




