
Επέστρεψε α λα Μελάνια ο Λάκης Λαζόπουλος
Ο Λάκης Λαζόπουλος διερωτάται ποιος μπορεί να συγκριθεί με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.
Α λα Μελάνια Τραμπ την ημέρα της επιστροφής της στον Λευκό Οίκο κατά την ορκωμοσία του Ντόναλντ Τραμπ και με παραφρασμένους τους στίχους του γνωστού τραγουδιού του Γιάννη Πάριου, «Ποιος να συγκριθεί μαζί σου» ο Λάκης Λαζόπουλος επέστρεψε στο «Αλ Τσαντίρι Νιουζ».
Στο στόχαστρο της σάτιρας του Λάκη Λαζόπουλου περνούν όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί Νίκος Ανδρουλάκης, Δημήτρης Κουτσούμπας Στέφανος Κασσελάκης και Ζωή Κωνσταντοπούλου, μεταξύ άλλων, από το «Τσαντίρι», ο οποίο διερωτάται ποιος μπορεί να συγκριθεί με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.
Με έμμεση αναφορά στην τραγωδία των Τεμπών ο Λάκης Λαζόπουλος διερωτάται ποιος θα στηρίξει τον πρωθυπουργό, «που θα βρεθούν που στα χώματα ή άλλου, σε οικόπεδο ή αλλού;»
Δείτε το βίντεο
- Αυτή είναι δουλειά: Βλέπεις τους αγώνες του Μουντιάλ 2026, παίρνεις 50.000 δολάρια!
- Θεσσαλονίκη: Φίδια εμφανίστηκαν σε νηπιαγωγείο – Ανήσυχοι οι γονείς
- Τσουκαλάς κατά Κεραμέως: Λαϊκισμός είναι να εχθρεύεσαι οτιδήποτε σύγχρονο και καινοτόμο
- Εσπερίδα του Εργαστηρίου Κυκλικής Οικονομίας του Δήμου Πειραιά
- Βουλή: Την άρση ασυλίας Βελόπουλου εισηγείται ομόφωνα η επιτροπή δεοντολογίας
- Κως: Δικαιώθηκε Γερμανός που είχε πληρώσει 7.186 ευρώ για οργανωμένο ταξίδι και δεν έβρισκε ξαπλώστρα




