
Γιασικεβίτσιους: «Το ΟΑΚΑ θα δώσει ώθηση στον Παναθηναϊκό, να ματσάρουμε την έντασή τους»
Ο Γιασικεβίτσιους μίλησε για το παιχνίδι της Φενέρμπαχτσε με τον Παναθηναϊκό, τονίζοντας πως οι Τούρκοι πρέπει να ματσάρουν την ένταση των Πράσινων.
Η Φενέρμπαχτσε θα φιλοξενηθεί από τον Παναθηναϊκό στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Euroleague, με τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους να αναφέρεται στο παιχνίδι. Ο Λιθουανός τεχνικός στάθηκε στην ώθηση που δίνει το ΟΑΚΑ στους Πράσινους, ενώ ξεκαθάρισε ότι η ομάδα του πρέπει να ματσάρει τη ένταση που θα βγάλουν οι αντίπαλοί τους.
Οι δηλώσεις του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους:
«Ο Παναθηναϊκός χρειάζεται πολύ τη νίκη, οπότε θα βγει στο γήπεδο με μεγάλη δύναμη. Το ΟΑΚΑ θα προσπαθήσει επίσης να τους δώσει ώθηση. Γι’ αυτό πρέπει πρώτα από όλα να ματσάρουμε την έντασή τους, μετά να καταλάβουμε το σύστημα που θα χρησιμοποιήσουν εναντίον μας στην άμυνα, να προετοιμάσουμε καλές επιθέσεις και να καταλάβουμε πώς μπορούμε να αποκτήσουμε πλεονέκτημα έναντι του αντιπάλου μας.
Γνωρίζουμε επίσης ότι τα ταλαντούχα γκαρντ τους στην άμυνα δημιουργούν μεγάλες δυσκολίες στους αντιπάλους τους σε αυτόν τον τομέα. Επιπλέον, οι περιφερειακοί τους παίκτες επιδεικνύουν τη δημιουργικότητά τους στην επίθεση μέσα από έναν εναντίον ενός και το δύο εναντίον δύο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο προπονητής της Φενερμπαχτσέ.
Από την πλευρά του ο Ντέβον Χολ ανέφερε: «Θα παίξουμε σε μια δύσκολη ατμόσφαιρα. Ο Παναθηναϊκός είναι μία πάρα πολύ καλή ομάδα. Οπότε πρέπει να είμαστε αποφασισμένοι, να μείνουμε πιστοί στο πλάνο μας και στους κανόνες μας».
- Ο Φύλακας στη Σίκαλη έγινε 75 ετών – 10 πράγματα που ίσως δεν είναι γνωστά για τον Τζ. Ντ. Σάλιντζερ
- Δανία: Ένας πολίτης σκοτώθηκε και ένας αστυνομικός τραυματίστηκε από τα πυρά ενόπλου – Άγνωστα τα κίνητρα του δράστη
- Ολυμπιακός – Φορτούνα Σιτάρντ: «Ερυθρόλευκο» προβάδισμα με δύο εντυπωσιακά γκολ του Ζότα Σίλβα (vid)
- Κίνδυνος κλιμάκωσης στο Ιράν – Οι ΗΠΑ στέλνουν αεροσκάφη στο Ισραήλ, οι Φρουροί απειλούν το αμερικανικό ναυτικό
- Στεγαστική πολιτική: Από τις διαπιστώσεις στις πράξεις – Ρηξικέλευθη πολιτική πρόταση του ΠΑΝΣΥΠΟ
- Πώς το ισχυρότερο αγροτικό λόμπι στην Ευρώπη «έθαψε» τη νομοθεσία της ΕΕ για τα φυτοφάρμακα




