
Μπέτις – Αθλέτικ Μπιλμπάο 2-2: Ισόπαλο το παιχνίδι στο «Μπενίτο Βιγιαμαρίν»
Σε ένα χορταστικό παιχνίδι στην Ανδαλουσία, Μπέτις και Αθλέτικ Μπιλμπάο μοιράστηκαν από έναν βαθμό μένοντας ισόπαλες 2-2.
Χωρίς νικήτρια ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση της Μπέτις απέναντι στην Αθλέτικ Μπιλμπάο στο «Μπενίτο Βιγιαμαρίν» με τις δύο ομάδες να μένουν ισόπαλες 2-2, στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της La Liga.
Έτσι οι Βάσκοι, που πήγαν στους 41 πόντους, έχασαν την ευκαιρία να αυξήσουν τη διαφορά τους από την πέμπτη Βιγιαρεάλ και να μειώσουν ξανά από την Μπάρτσελόνα. Από την άλλη, οι Ανδαλουσιανοί πήγαν στους 29 ανεβαίνοντας στην 9η θέση.
Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για την Μπέτις που άνοιξε το σκορ μόλις στο 15ο λεπτό της συνάντησης με τον Ίσκο. Η απάντηση της Αθλέτικ Μπιλμπάο ήρθε λιγό αργότερα, με τον Αϊτόρ Περέδες να φέρνει στην αναμέτρηση στα ίσα με το 1-1 στο 33′. Ωστόσο, οι Ανδαλουσιανοί ήταν εκείνοι που πήραν ξανά τα ηνία με τον Ρομέν Περό στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσρων να κάνει το 2-1. Σκορ με το οποίο οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα.
Ο αγώνας ήταν μοιρασμένος στο δεύτερο μέρος με τους αντιπάλους να έχουν κάποιες στιγμές. Σε μία από αυτές, το σύνολο του Ερνέστο Βαλβέρδε κατάφερε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα με τον Οϊχάν Σανθέτ να διαμορφώνει το τελικό 2-2 στο 69ο λεπτό της αναμέτρησης.
Το πρόγραμμα της 22ης αγωνιστικής:
Παρασκευή, 31/1
Λεγανές-Ράγιο Βαγεκάνο 0-1
Σάββατο, 1/2
Xετάφε-Σεβίλλη 0-0
Βιγιαρεάλ-Βαγιαδολίδ 5-1
Ατλέτικο-Μαγιόρκα 2-0
Εσπανιόλ-Ρεάλ Μαδρίτης 1-0
Kυριακή, 2/2
Mπαρτσελόνα-Αλαβές 1-0
Βαλένθια-Θέλτα 2-1
Οσασούνα-Σοσιεδάδ 2-1
Μπέτις-Μπιλμπάο 2-2
Δευτέρα, 3/2
Tζιρόνα-Λας Πάλμας (22:00)
H επόμενη (23η) αγωνιστική
Παρασκευή 7/1
Ράγιο Βαγιεκάνο-Βαγιαδολίδ (22:00)
Σάββατο 8/1
Θέλτα-Μπέτις (15:00)
Μπιλμπάο-Τζιρόνα (17:15)
Λας Πάλμας-Τζιρόνα (19:30)
Ρεάλ Μαδρίτης-Ατλέτικο Μαδρίτης (22:00)
Κυριακή 9/1
Aλαβές-Χετάφε (15:00)
Βαλένθια-Λεγανές (17:15)
Σοσιεδάδ-Εσπανιόλ (19:30)
Σεβίλλη-Μπαρτσελόνα (22:00)
Δευτέρα 10/1
Mαγιόρκα-Οσασούνα (22:00)
- Μαρτίνεθ: «Ο Παναθηναϊκός είναι το φαβορί»
- Δυτική Όχθη: Ένα παιδί σκοτώνεται κατά μέσο όρο κάθε εβδομάδα από τον Ιανουάριο του 2025, σύμφωνα με τη Unicef
- Γεραπετρίτης: Η Ελλάδα ενθαρρύνει την ένταξη των Δυτικών Βαλκανίων στην ΕΕ
- Υπόθεση Έπσταϊν: Θύματα ή συνεργοί οι γυναίκες του κύκλου του;
- Ο Δένδιας ζήτησε εξηγήσεις για το ουκρανικό drone – Επιφυλάχθηκε να απαντήσει ο Ουκρανός Υπουργός Άμυνας
- Ηλιούπολη: «Συγγνώμη, σας αγαπώ πολύ» – Το σημείωμα που άφησε η μία 17χρονη πριν πέσει στο κενό με τη φίλη της



