Το παιχνίδι ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΟΦΗ στο ΟΑΚΑ άνοιξε την 21η αγωνιστική της Superleague με τους Πράσινους να παίρνουν τη νίκη με ανατροπή επικρατώντας 3-2.
Έτσι, το σύνολο του Ρουί Βιτόρια, ανέβηκε στους 43 πόντους όντας στο +3 από την τρίτη ΑΕΚ και στο -1 από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό, έχοντας όμως παιχνίδι παραπάνω και θα περιμένει τα αυριανά παιχνίδια για να δει τι θα κάνουν οι άμεσοι ανταγωνιστές του.
Την ίδια ώρα οι Κρητικοί, που έχασαν μεγάλη ευκαιρία έχοντας προηγηθεί με 2-0 στο πρώτο μέρος της αναμέτρησης, έμειναν στους 27 πόντους και την 7η θέση, την οποία κινδυνεύουν να χάσουν από Παναιτωλικό και Ατρόμητο.
Τα αποτελέσματα και το πρόγραμμα της 21ης αγωνιστικής:
Αν και έχασε το πρώτο σετ από την σπουδαία Ίγκα Σβιάτεκ (Νο2 στον κόσμο), η Μαρία Σάκκαρη έκανε μεγάλη ανατροπή και προκρίθηκε στα ημιτελικά της Ντόχα για 3η φορά στην καριέρα της.
Από την Τετάρτη (11/2) ο Παναθηναϊκός επέστρεψε δυνατά για την απόκτηση του Νάιτζελ Χέιζ-Ντέιβις και την Πέμπτη (12/2) κατάφερε να τον επίσημα δικό του για τα επόμενα 2,5 χρόνια.