
Τέμπη: «Τα 57 άτομα δολοφονήθηκαν από την κυβέρνηση», είπε ο Αλεξιάδης – «Να το πάρεις πίσω», ζήτησε ο Ρωμανός
Ο Τρύφων Αλεξιάδης κατηγόρησε την κυβέρνηση για τη φονική σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη, ο Νίκος Ρωμανός του ζήτησε να ανακαλέσει
Σκληρή κόντρα για τη φονική σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη έγινε το βράδυ της Πέμπτης, με πρωταγωνιστές τον Τρύφωνα Αλεξιάδη, βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και τον εκπρόσωπο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Νίκο Ρωμανό.
Ανέβηκαν οι τόνοι ανάμεσα σε Αλεξιάδη και Ρωμανό
Ο Τρύφωνας Αλεξιάδης κατηγόρησε την κυβέρνηση για τους 57 νεκρούς, με τον Νίκο Ρωμανό να του ζητά να ανακαλέσει.
«Αυτός που θα αποδειχθεί ότι έδωσε εντολή για το μπάζωμα θα πρέπει την άλλη στιγμή να του βάλουν χειροπέδες. Εγώ λέω ότι δολοφονήθηκαν οι επιβάτες. Θέλετε να μην ακουστώ και θα ακουστώ. Τα 57 άτομα στα Τέμπη δολοφονήθηκαν από μια κυβέρνηση που είχε προειδοποίηση ότι υπάρχει θέμα ασφάλειας», είπε χαρακτηριστικά ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.
«Με προσβάλλει να λέει ότι μια κυβέρνηση δολοφόνησε. Να το πάρεις πίσω! Δεν μπορεί να έχετε απέναντι έναν άνθρωπο και να τον αποκαλείτε δολοφόνο», απάντησε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ.
«Δεν τραγουδάτε στα Παραπολιτικά», του είπε ο κ. Αλεξιάδης.
«Δεν μπορείτε να κάνετε το δικαστή και να λέτε τον συνομιλητή σας δολοφόνο», του είπε ο Νίκος Ρωμανός.
«Θα πω ό,τι θέλω κι όποιος έχει πρόβλημα να με πάει στα δικαστήρια. Κατά την άποψή μου είναι έγκλημα και δολοφονία», είπε τότε ο Τρύφωνας Αλεξιάδης.
Δείτε πώς εξελίχθηκε η αντιπαράθεση για τα Τέμπη:
Η ανακοίνωση του Νίκου Ρωμανού
Μετά τη σκληρή αντιπαράθεση που είχαν, ο Νίκος Ρωμανός εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με τα λεγόμενα του Τρύφωνα Αλεξιάδη.
«Ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Τρύφωνας Αλεξιάδης δήλωσε χθες ότι η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας είναι ‘κυβέρνηση που δολοφονεί’, απειλώντας λίγο αργότερα και με άσκηση βίας.
Δεν πρόκειται μόνο για την απόλυτη αποτύπωση της πιο χυδαίας κομματικής εργαλειοποίησης μιας ανείπωτης εθνικής τραγωδίας, αλλά και για στάσεις και συμπεριφορές που μέχρι τώρα σε αυτή τη χώρα είχαμε δει μόνο από κόμματα εκτός δημοκρατικού τόξου.
Όταν σε προηγούμενη περίοδο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είχε κάνει αντίστοιχη δήλωση – αναφερόμενος στη διαχείριση της υγειονομικής κρίσης του κορονοϊού – είχε τότε διαγραφεί από τον κ. Τσίπρα. Αναμένω ο κ. Φάμελλος να διαγράψει σήμερα τον κ. Αλεξιάδη και σύσσωμο το πολιτικό σύστημα να καταδικάσει τη χυδαία δήλωση και την άθλια συμπεριφορά του πρώην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ», τονίζει στην ανακοίνωσή του ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ.
- ΑΑΔΕ: Σε φοροελεγκτικό κλοιό η αγορά ακινήτων – Τι ψάχνουν οι ελεγκτές
- Ψαλίδι έως 22% στις συντάξεις αλλά και στα αναδρομικά
- Μιανμάρ: Ανακαλύφθηκε ρουμπίνι 11.000 καρατιών – «Εξαιρετικά μεγάλο, σπάνιο και δύσκολο να βρεθεί» (εικόνα)
- Δανία: Ναυαγούν οι διαπραγματεύσεις για τον σχηματισμό κυβέρνησης – Πλήγμα για τη Φρεντέρικσεν
- Γερμανία: Χιλιάδες μαθητές διαδηλώνουν κατά της υποχρεωτικής στρατιωτικής θητείας
- Ανοδος 6,9% στις πωλήσεις των σούπερ μάρκετ το πρώτο τρίμηνο του 2026





