
Καλλιθέα: Ταξί έπεσε σε τρύπα – Τι καταγγέλλει ο οδηγός του
Μετά το ατύχημα χρειάστηκε να επιστρατευτεί γερανός για να βγάλει το ταξί από την τρύπα όπου έπεσε στην Καλλιθέα
Οδόστρωμα στη συμβολή των οδών Λυσικράτους και Ανδρομάχης στην Καλλιθέα υποχώρησε με αποτέλεσμα να πέσει μέσα στην τρύπα που δημιουργήθηκε ταξί που περνούσε.
Οι επιβαίνοντες τρόμαξαν από το ατύχημα, όπως δήλωσε ο οδηγός του ταξί
Σύμφωνα με ό,τι έχει γίνει γνωστό, στο σημείο όπου έγινε το ατύχημα πραγματοποιούσε έργα συνεργείο της ΕΥΔΑΠ.
Μετά το ατύχημα χρειάστηκε να επιστρατευτεί γερανός για να βγάλει το ταξί από την τρύπα.
Τι κατήγγειλε ο οδηγός του ταξί που έπεσε σε τρύπα στην Καλλιθέα
Ο οδηγός ταξί που έπεσε στην τρύπα κατήγγειλε ότι: «Είχα πελάτες και πατώντας το φρένο για το στοπ, έσκασε όλη η μούρη του ταξί μέσα στην τρύπα. Δεν υπήρχε κάποιο προειδοποιητικό σήμα για να δω. Υποθέτω πως μιλάμε για μεγάλη ζημιά».
Ο ίδιος στη συνέχεια πρόσθεσε: «Αν δείτε γύρω από την τρύπα, είχαν βάλει φρέσκο οδόστρωμα και άσφαλτο, η οποία όμως με το φρένο έσπασε τον τροχό μου. Κάτω από το φρεάτιο που γράφει ‘αέριο’ είναι 10 τόνοι χώμα, έτοιμο να πέσει και αυτό. Τρόμαξα τρομερά, οι πελάτες φώναξαν και έγινε πανικός. Μετά ήρθε γερανός, το σηκώσαμε και το πήρε».
Δείτε σχετικό βίντεο για το ατύχημα:
- Πού θα γίνει το Final Four 2027 – Όλα τα δεδομένα για Άμπου Ντάμπι και… «Roig Arena»
- Σε αυτόν τον τόπο, το νερό έχει όνομα. ΖΑΓΟΡΙ
- Οι διάσημες στρέφονται στο OnlyFans; Η Τρίσια Χέλφερ πάντως, ναι
- Public: Κλιματιστικά για όλες τις ανάγκες με δώρο την εγκατάσταση και δωρεάν ανακύκλωση
- Ποια Ελλάδα θέλουμε το 2030;
- O Τσιτσιπάς και η Σάκκαρη κάνουν πρεμιέρα στο Roland Garros



