
Άγιος Παντελεήμονας: Συνελήφθη Ιταλός καθηγητής για παιδική πορνογραφία – Εκκρεμούσε ευρωπαϊκό ένταλμα
Συνελήφθη στον Άγιο Παντελεήμονα 45χρονος καθηγητής πανεπιστημίου, διωκόμενος με ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης από τις Αρχές της Ιταλίας για παιδική πορνογραφία.
Συνελήφθη 45χρονος Ιταλός, διωκόμενος με ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης από τις Αρχές της Ιταλίας για παιδική πορνογραφία.
Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., συνελήφθη πρωινές ώρες της Δευτέρας από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Αττικής στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα, 45χρονος αλλοδαπός, διωκόμενος με ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης από τις Αρχές της Ιταλίας για παιδική πορνογραφία.
Συγκεκριμένα, ο 45χρονος καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 6 ετών, καθώς από το προφίλ του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης απέστειλε φωτογραφίες του με πορνογραφικό περιεχόμενο σε ανήλικους, ενώ παρότρυνε ανήλικους να του αποστείλουν, έναντι αμοιβής, φωτογραφίες που αποτελούν υλικό παιδικής πορνογραφίας.
Καθηγητής πανεπιστημίου ο συλληφθείς παιδική πορνογραφία
Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, ο 45χρονος Ιταλός είναι καθηγητής πανεπιστημίου.
Ο 45χρονος είναι επίκουρος καθηγητής φιλολογίας πανεπιστημίου και το ένταλμα από την Ιταλία έχει εκδοθεί για πράξεις που έγιναν το 2013.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην αρμόδια Εισαγγελική Αρχή.
- Καλοκαιρινές περιπέτειες στην Ευρώπη: Αυτά είναι τα καλύτερα μέρη για θαλάσσια σπορ – Τα ελληνικά «εξτρίμ» νησιά
- ΣΥΡΙΖΑ: Θράσος του Μητσοτάκη να ζητάει και τα ρέστα για τον ΟΠΕΚΕΠΕ
- «Το Φιλί» του Κλιμτ γίνεται LEGO των 4.000 κομματιών
- Σαραγόσα: Τριπλασιάστηκαν τα καμένα εδάφη από τη φωτιά – «Ο κίνδυνος εξάπλωσης παραμένει πολύ υψηλός»
- Λέκκας για Κυψέλη: Απαιτείται συνεχής παρακολούθηση – Δεν τίθεται ζήτημα στατικής επάρκειας των κτιρίων
- Λέρος: Μεγάλη φωτιά στην περιοχή Τσίγγουνα – Επιχειρεί ισχυρή δύναμη της Πυροσβεστικής
