Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2025
weather-icon 21o
Ρέα Τουτουντζή: Η εξάρτηση της από το αλκόολ και η αποχή τους τελευταίους μήνες

Ρέα Τουτουντζή: Η εξάρτηση της από το αλκόολ και η αποχή τους τελευταίους μήνες

Το τοπ μόντελ των 90s σε μια εκ βαθεών εξομολόγηγη.

Η Ρέα Τουτουντζή με την τεράστια καριέρα στον χώρο της μόδας την εποχή, μίλησε για τις καταχρήσεις που έκανε στο παρελθόν, καλεσμένη της Αθηναΐδας Νέγκα στην εκπομπή Καλύτερα αργά, στον Action 24.

Ρέα Τουτουντζή: «Ήμουν ένα παιδί του αλκοόλ και το έκοψα»

«Μου άρεσε πάντα η νύχτα, ο χορός και η rave μουσική. Φυσικά και δοκίμασα τα πάντα. Ήμουν ένα παιδί του αλκοόλ και το έκοψα» είπε αρχικά η Ρέα Τουτουνζή και συνέχισε:

Με την εμμηνόπαυση το αλκοόλ είναι ό,τι χειρότερο

«Επειδή έχασα και τον πατέρα μου πριν από δύο χρόνια ένιωσα ότι έπρεπε να μεγαλώσω γρήγορα. Το αισθάνθηκα και το σκέφτηκα είπα ότι ήταν η στιγμή να το αλλάξω. Είμαι 11 μήνες που απέχω! Δεν είναι θέμα κατάχρησης αλλά θέμα συνειδητοποίησης και πάμε να κάνουμε καινούργια πράγματα. Με την εμμηνόπαυση το αλκοόλ είναι ό,τι χειρότερο. Το κρασί εμάς τις γυναίκες μας ρημάζει. Είπα “φτάνει, δεν με θέλει αυτό το πράγμα”».

Οι αλλαγές στην εμφάνιση της

Η Ρέα Τουτουντζή σε συνέντευξη της πριν λίγο καιρό είχε πει για τη φθορά του χρονου: «Η αλήθεια είναι ότι και τα μπότοξ μου έχω κάνει στο παρελθόν και τις βιταμινούχες μου ενέσεις. Είναι όμως μια δεκαετία τώρα που πραγματικά δεν με γέμιζε πλέον αυτό και ήθελα να αφήσω λίγο τη φυσική κατάσταση της πορείας της ζωής, να το ευχαριστηθώ. Και ξεκίνησα από το μαλλί».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2025
Απόρρητο