
Ολυμπιακός: Βραβεύει τον Κώστα Παπανικολάου
Η ΚΑΕ Ολυμπιακός αποφάσισε να βραβεύσει τον Κώστα Παπανικολάου πριν την αναμέτρηση με τη Φενέρμπαχτσε.
Ο Κώστας Παπανικολάου έγραψε ιστορία στο παιχνίδι με την Μπασκόνια, αφού με τη συμμετοχή του έγινε ο πρώτος στην σχετική λίστα του Ολυμπιακού στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Έτσι, η Ερυθρόλευκη ΚΑΕ αποφάσισε να τιμήσει τον αρχηγό της ομάδας, με τους αδερφούς Αγγελόπουλους να τον βραβεύουν λίγο πριν την έναρξη της αναμέτρησης με τη Φενέρμπαχτσε στο ΣΕΦ.
Η ενημέρωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός για τον Κώστα Παπανικολάου:
«Πριν το τζάμπολ της αυριανής (24/01, 21.15) αναμέτρησης με την Φενέρμπαχτσε, οι Πρόεδροι της ΚΑΕ Ολυμπιακός, κύριοι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, θα βραβεύσουν τον Κώστα Παπανικολάου για το ιστορικό ρεκόρ που -πλέον- κατέχει!
Στην αναμέτρηση με την Μπασκόνια (14/01/25) ο αρχηγός μας έφτασε τις 350 συμμετοχές στην Ευρωλίγκα με την «ερυθρόλευκη» φανέλα, τις περισσότερες που είχε ποτέ παίκτης στην Ευρωπαϊκή ιστορία του Θρύλου μας!
Υπενθυμίζουμε πως ο Παπανικολάου άφησε πίσω του τον Γιώργο Πρίντεζη (349). Στην 3η θέση του σχετικού πίνακα βρίσκεται ο Βασίλης Σπανούλης 282 και στην 4η ο Μίλαν Τόμιτς (214)».
Σημαντικές απουσίες για τη Φενέρμπαχτσε ενόψει Ολυμπιακού
Δύο σημαντικές απουσίες θα έχει η Φενέρμπαχτσέ στο παιχνίδι της με τον Ολυμπιακό την Παρασκευή. H μία είναι εδώ και καιρό γνωστή, ενώ η άλλη προέκυψε το τελευταίο χρονικό διάστημα.
Η τουρκική ομάδα στερείται των υπηρεσιών του Σκότι Ουίλμπεκιν, ο οποίος εδώ και καιρό απέχει από τα ματς της ομάδας και θα απέχει και για το υπόλοιπο της σεζόν λόγω του σοβαρού τραυματισμού που έχει υποστεί. Όμως όπως αναφέρουν τα τουρκικά ΜΜΕ απών θα είναι και ο Γουέιντ Μπόλντγουιν που και εκείνος ταλαιπωρείται από έναν τραυματισμό, όχι σοβαρό όμως.
Θυμίζουμε ότι η Φενέρμπαχτσέ βρίσκεται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας της διοργάνωσης με έναν αγώνα λιγότερο και ρεκόρ 14-7, ενώ οι ερυθρόλευκοι βρίσκονται στην πρώτη θέση με 16-6.
- Η απόλυτη «μάχη» για τον πρωταθλητή Ευρώπης – Παρί Σεν Ζερμέν και Άρσεναλ στον τελικό του Champions League
- Η ιστορία των τροχαίων από το πρώτο βενζινοκίνητο αυτοκίνητο και το τεράστιο κοινωνικοοικονομικό κόστος τους
- The Expla-in Project | My precious…
- Τεχνητή νοημοσύνη: Αντώνογλου και Γερμανίδης στην κορυφή της διεθνούς κούρσας της AI
- Αρκάς: Η καλημέρα του Σαββάτου
- Τζόκοβιτς για τον αποκλεισμό στο Roland Garros: «Άξιζε τη νίκη ο Φονσέκα – Έμεινα από δυνάμεις»

