
Κυρίαρχο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων «MEGA Γεγονότα»
Κυρίαρχη δύναμη στην ενημέρωση των τηλεθεατών, για όλα τα μεγάλα γεγονότα, παραμένει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων «MEGA ΓΕΓΟΝΟΤΑ».
Τη Δευτέρα 20 Ιανουαρίου, με την ορκωμοσία του Ντόναλντ Τραμπ στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, το κοινό έδειξε την εμπιστοσύνη του στο MEGA και το έμπειρο δημοσιογραφικό επιτελείο του, διατηρώντας τις ειδήσεις του σταθμού στην κορυφή της τηλεθέασης.
Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων «MEGA ΓΕΓΟΝΟΤΑ», με την Κατερίνα Παναγοπούλου στην παρουσίαση και τον Γιάννη Πρετεντέρη στον σχολιασμό, συγκέντρωσε τον υψηλότερο αριθμό τηλεθεατών, 510.000, από όλα τα δελτία ειδήσεων. Αναλυτικά η κατάταξη όπως διαμορφώθηκε, ανεξαρτήτως ώρας μετάδοσης: ΜEGA 510.000, ΣΚΑΪ 463.000, ALPHA 462.000, STAR 434.000, ANT1 284.000, OPEN 254.000, ΕΡΤ1 159.000.
Οι ειδήσεις του MEGA ήταν πρώτες και σε μερίδιο τηλεθέασης, με ποσοστό 14,2% στο δυναμικό κοινό 18-54. Ακολούθησαν: ALPHA 13,1%, ANT1 8,9%, STAR 8,9%, ΣΚΑΪ 8,1%, OPEN 6,2%, ΕΡΤ1 3,8%.
- Παραγουάη – Γαλλία 0-1: Στην 8άδα με Εμπαπέ (vid)
- Ανεξέλεγκτη η φωτιά στο Ωραιόκαστρο: Αναφορές ότι οι φλόγες έχουν τυλίξει κατοικίες και βιομηχανικές μονάδες [βίντεο]
- ΗΠΑ: Ο Τραμπ δηλώνει ότι ο Νετανιάχου «ξέρει ποιος είναι το αφεντικό»
- Άνοιξε το σκορ η Γαλλία με πέναλτι του Εμπαπέ (vid)
- Ωραιόκαστρο: Νέο μήνυμα από το 112 – «Αν βρίσκεστε στην Ανθούπολη, απομακρυνθείτε προς το γήπεδο της Λητής»
- Φωτιά στο Ωραιόκαστρο: Συνελήφθη ο 76χρονος – Επιβεβαιώθηκε η εμπλοκή του στην πρόκληση της πυρκαγιάς